Teknoloji

Call of Duty Serisinin Geleceği Hakkında Bomba İddia: Hikaye Modu Artık Açık Dünya Olacak!

Birkaç ay önce yeni Call of Duty ile ilgili ilk bilgiler geldi. Bu sızıntıda Black Ops olarak çıkacak yeni oyunun Körfez Savaşı’nda geçeceği belirtildi. Şimdi Kara Ops Körfez SavaşıOyun hakkında uzun süredir geliştirilme aşamasında olması dışında pek fazla detay yoktu.

Bugün Insider Gaming’den oyunla ilgili yeni bilgiler geldi. Konuya yakın kaynaklara dayandırılan iddiaya göre oyun, Call of Duty oyunlarında alışık olmadığımız bir hikaye moduna sahip olacak.

Black Ops Körfez Savaşı’nın açık dünya hikayesine sahip olacağı iddia ediliyor

Evet teze göre hikayede açık dünya yapısını göreceğiz. Aslında bunu COD oyunlarında ilk kez görmüyoruz. En son Modern Warfare 3’te bazı açık dünya açık dünya parçaları vardı. Ancak Insider Gaming’in kaynakları Körfez Savaşı’nın Baştan sona açık bir dünya olarak geliştirildi belirtti. Yani oyunun genelinde bu yaklaşımı görmek mümkün.

Oyunun açık dünyasında oyuncu ve ekibi Far Cry oyunlarına benzer Hareket edebildiği söyleniyor. Bunu daha önce COD oyunlarında hiç görmemiştik. etrafta rastgele bir adam aracı kullan mümkün olacak. Eşit hızlı yolculuk Hatta bir sistem olacağı bile söyleniyor. Call of Duty oyunlarından alışık olduğumuz lineer görevler hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak Insider Gaming, bazı doğrusal görevlerin de oyuna entegre edileceğini söylüyor.

2024 yılı sonu (büyük ihtimalle ekim ayı) gelmesi beklenen Black Ops Gulf War’un hikayesi Raven Software tarafından geliştiriliyor. Çok oyunculu ve zombi modları Treyarch Games’te. Kendisiyle ilgili herhangi bir detay verilmese de en son Soğuk Savaş’ta gördüğümüz Adler’i yeni oyunda göreceğimiz söyleniyor.

Diğer Call of Duty oyunlarının da açık dünya hikaye moduna sahip olması planlanıyor

Call of Duty Modern Warfare 3 (2023)

Insider Gaming’in tezi sadece bu yıl çıkacak oyunu kapsamıyor. Kaynaklara göre geliştiriciler Dizi artık açık dünya odaklı hikayelere odaklanıyor. başlayacak. Örneğin 2025 yılında gelmesi beklenen Saturn kod adlı 2025 Call of Duty’nin hikayesinde de bunu görebiliyoruz. 2025 Call of Duty’nin Black Ops 2’nin devamı olacağı iddia edildiğini de belirtelim.

Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Sizce Call of Duty oyunlarının doğrusal görevleri bırakıp açık dünya hikaye moduna odaklanması iyi olur mu? Fikirlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu