Ekonomi

Cara Therapeutics tüm yılın sonuçlarını 4 Mart’ta açıklayacak

STAMFORD, Conn. – Cara Therapeutics, Inc., ticari olarak satılan bir biyofarmasötik şirketi. (NASDAQ: CARA), 2023’ün dördüncü çeyreği ve tam yılı mali sonuçlarını ve kurumsal güncellemesini tartışmak üzere 4 Mart 2024 saat 16:30’da (EST) bir konferans görüşmesi ve canlı sesli web yayını planladı.

Kaşıntı tedavilerine odaklanmasıyla tanınan şirket, ilgili tarafları, etkinliğe erişim için aranacak numaralar ve benzersiz bir PIN alacakları konferans görüşmesine kaydolmaya davet ediyor. Ayrıca çağrı, canlı sesli web yayını ve şirketin web sitesinde Yatırımcılar bölümü altında arşivlenmiş bir tekrar olarak da yayınlanacak.

Cara Therapeutics, kronik böbrek hastalığı nedeniyle hemodiyalize giren yetişkinlerde orta ila şiddetli kaşıntıya yönelik şu anda FDA onaylı tek tedavi olan FDA onaylı KORSUVA® enjeksiyonu ile kaşıntı tedavisi alanına değerli bir katkı sağlamıştır. Buna dayanarak şirket, difelikefalinin oral formülasyonunun geliştirilmesinde de ilerleme kaydediyor. Bu formülasyon, sırtın üst kısmındaki kronik kaşıntı ile karakterize edilen ve FDA onaylı bir tedavisi bulunmayan notaljia parestetika hastası hastalar için Faz 2/3 klinik programı aracılığıyla değerlendirilmektedir.

Yaklaşan mali sonuçların ve kurumsal güncellemenin, şirketin performansına ve boru hattı ilerlemesi de dahil olmak üzere stratejik yönüne ışık tutması bekleniyor. Alanın başkanı olarak Cara Therapeutics, hasta sonuçlarını optimize etmeyi amaçlayan yeni tedavi paradigmalarına odaklanmaya devam ediyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

serinhisar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu