Haber

CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın oy kullandı

KERİM UĞUR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, İzmir Atatürk Lisesi’nde oy kullandı. Taşkın, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere elimizden gelenin en iyisini yaptık ve insanüstü bir gayret gösterdik” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, İzmir Atatürk Lisesi’ndeki 1254 numaralı sandıkta oy kullandı.

Taşkın, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Sürecin sakin bir ortamda devam ettiğini belirten Taşkın, şöyle konuştu:

“Çok sakin gidiyor, oy verme süreci kolay olduğu için insanlar muhtemelen zamanı yaymayı tercih etti. Türkiye’nin her yerinde sakin ilerliyor. İlk kez ikinci tur bir seçim yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ikinci tura katılım Dünyadaki seçimler genel olarak düşük, hemen hemen bütün seçimlerde aynı.Ait kitlesini sandığa götürmenizde fayda var.Birinci ilacın sonucu ne olursa olsun ikinci tip sıfırdan başlayan bir seçimdir. Başta Genel Başkanımız olmak üzere elimizden geleni yaptık, insanüstü bir gayret gösterdik, bu topluma siyaset önerdik, gerçek analizler sunduk, bu yola giden toplumun ekonomik bağlarını anlatmaya çalıştık, izlenen yanlış politikaları anlatmaya çalıştık. Halkın oy gücünden başka gücümüz yok, ne bir sermaye kümesi var, ne büyük bir devlet gücü, ne de büyük bir medya gücü, sadece halkımızı ikna etmek için bir strateji oluşturduk, ancak kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. bu seçimler Çünkü dünya tarihinde bu şekilde girilen ve muhalefetin kazandığı birçok seçim var, biz bu bilinçle hareket ettik. Sağduyumuzu ve sakinliğimizi koruduk. Kimseye düşman muamelesi yapmadık. Siyasi bir rakip gördük. Umutlarımız yüksek.”

haberyenimahalle.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu