Haber

TFF’den Erdoğan’a tebrik: ‘Kazanan Türkiye’

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci varyantını Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve spor kulüplerinden tebrik mesajları geldi.

TFF’nin internet sitesinde yayınlanan kutlama bildirisinde şu ifadelere yer verildi:

“28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turunda milletimiz bir kez daha öngörülü olarak seçimini yapmış ve iradesini sandığa yansıtmıştır. 100. yılını kutladığımız bu gururlu yılda. Cumhuriyetimizin 85 milyon vatandaşımız büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla demokrasi için ayağa kalktı ve birlik oldu.” Kazanan, demokrasisi güçlü olan tüm Türkiye oldu. Bugün bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını, ülkemizi her alanda daha ileri noktalara taşımasını diliyoruz.”

Kulübün mesajları şöyle:

Fenerbahçe: “28 Mayıs 2023 seçim sonuçları sonucunda yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, geleceğimiz, ülkemizin bütünlüğü, birlik ve beraberliğimiz için hayırlı sonuçlar dileriz.” milletimizin.”

Galatasaray: “28 Mayıs 2023’te demokratik olgunluğa yakışır bir şekilde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikincisinde milletimizin teveccühü ile gerekli çoğunluğu elde ederek yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Ülkemizin Milletvekili olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.Bu vesileyle Gazi Meclisimizde yeni dönemde görev yapacak tüm milletvekillerimize de başarılar diliyor.Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. ve millet.”

Beşiktaş camiası olarak, bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aziz milletimizin teveccühü ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileriz. .”

Trabzonspor: “Büyük bir demokratik olgunlukla gerçekleştirilen 2. tip Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin teveccühü ile yeniden bu göreve seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz. Ülkemizin yeni yüzyılında bağımsızlığımızı ve ayrılmaz bütünlüğümüzü daha da güçlendirmek için sarf ettiği çabaları TBMM’de görev alacak tüm milletvekillerimizi de tebrik eder, sonuçların ülkemizin geleceğine hayırlı olmasını temenni ederiz.” (HABER MERKEZİ)

kazimkarabekir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu