Haber

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış: ‘Ankara’da kalan milletvekili olmayacağım’

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Meclis çalışmaları nedeniyle haftanın 3 günü Ankara’da olmak zorunda olduklarını belirterek, “Kalan 4 gün Mersin’de olacağım. Gücümü Mersin’de harcayacağım” dedi. Partisinin Mersin’de başarıya ulaştığını belirten Kış, “MHP’li belediyelerin olduğu Erdemli, Silifke, Anamur’da birinci parti olduk. Bunu şöyle okuyoruz; bu ilçelerde belediye kazanabiliriz demektir. Sadece bu ilçelerde değil. CHP’nin Mersin’in her ilçesinde belediye kazanabileceğini görüyoruz” dedi.

Mersin’de partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililer ve ilçe halkıyla bir araya gelen Gülcan Kış, partisine seçimlerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 14 Mayıs’ta yapılan milletvekilliği seçimlerinde CHP’nin Mersin’de birinci parti olduğunu, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Mersin’de en fazla takviye aldığı illerden biri olduğunu belirten Winter, şöyle konuştu:

“PARTİMİZİN MERSİN’DE ELDE ETTİĞİ BU BAŞARIDA İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİMİZİN DEĞERLİ PAYLARI VAR”

“Partimizin Mersin’deki bu başarısında il ve ilçe teşkilatlarımızın çok önemli rolü var. 13 milletvekili adayımız da büyük emek ve emek verdiler. Bizler milletvekili adayları olarak gittiğimiz yerlerden, hizmetler sayesinde büyük bir keyif aldık. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, “Sıcak karşılandık. Mersin bu başarıyı yakaladıysa yerel seçimlerde de aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. MHP’li belediyelerin olduğu Erdemli’de, Silifke’de, Anamur’da birinci parti olduk. Bunu şöyle okuyoruz; “İlçelerde belediye kazanabiliriz. CHP’nin sadece bu ilçelerde değil Mersin’in her ilçesinde belediye kazanabileceğini görüyoruz. Yeter ki ortada kalalım. Yeter ki yıkıcı eleştiriler yapmayalım. yapıcı olun ve eleştirilerimizi faydaya çevirin.

“GÜÇ, EKONOMİK KRİZİ GÜNDEMDEN ÇIKARMAK İÇİN PARTİMİZ ÜZERİNDE ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR”

İktidar kendi acizliğini örtmek, artan hayat pahalılığını gizlemek ve ekonomik krizi gündemden çıkarmak için partimiz üzerinden bir algı yaratmaya çalışıyor. Bu kongre sürecinde başarılarımızı, başarısızlıklarımızı, artılarımızı ve eksilerimizi tartıştığımız bir sistem var. Bu sürecin sonunda hepimizi rahatlatacak adımlar atılacaktır. Kongre sorununa değil yerel seçimlere odaklanalım, gücümüzü oraya harcayalım.

“ANKARA’YA GİTMEK VE KALMAK İÇİN AVUKAT OLMAYACAĞIM”

Bizi Ankara’ya milletvekili olarak gönderdiniz. Haftanın 3 günü Ankara’da olmamız gerekiyor. Ama kalan 4 gün Mersin’de olacağım. Ankara’ya gidip orada kalan milletvekili olmayacağım. Mesai biter bitmez soluğu Mersin’de alacağım. Tüm zamanımı ve gücümü Mersin’de geçireceğim. seninle seyahat edeceğim Sizlerle birlikte köyü gezeceğiz, kahvehaneleri gezeceğiz, toplantılar organize edeceğiz. Mersin’de bir çıta tuttuk. Bunu daha da yukarılara taşıyacağız. Enerjiniz ve desteğinizle Ankara’da kendimizi iyi hissediyor, güçlü hissediyoruz. Desteğiniz ve yoldaşlığınız için teşekkür ederim.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

cardakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu