Ekonomi

Çin Gümrük Genel İdaresi, İş Ortamını Optimize Etmek İçin 16 Girişim Başlattı

şekilIndex0

PEKİN, 14 Haziran (Xinhua) — Çin’deki gümrük yetkilileri Salı günü, ülkenin iş ortamını optimize etmek için 16 girişim başlattıklarını duyurdu.

Çin Gümrük Genel İdaresi’nden yapılan basın açıklamasında, tedbirlerin toplumsal beklentileri daha da dengelemeye ve dış ticarete olan inancı artırmaya yardımcı olacağı kaydedildi.

Gümrükler Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, sınır ötesi lojistiğin etkinliğinin artırılması, ileri teknoloji ekipman ve özel ürünlerin ithalatının desteklenmesi, önemli tarım ve gıda ürünlerinin ithalat ve ihracatının teşvik edilmesi, ihracat vergi iadelerinin kolaylaştırılması için çalışmalar yürütülüyor. , ticaret işlemlerini iyileştirin ve sınır ticareti kontrolünü optimize edin.

Kurum yetkililerinden Wu Haiping’e göre, 2022 yılında dış ticareti istikrara kavuşturmak için 23 önlem alınarak Çin’in dış ticaret ölçeğinin rekor seviyeye getirilmesi için somut destek sağlandı.

Wu, bundan sonraki adım olarak Gümrükler Genel Müdürlüğü’nün 16 yeni girişimin uygulanmasına odaklanacağını ve yerel gümrük idarelerinden destekleyici tedbirler almalarını, kurumların karşılaştıkları zorluklara yönelik amaca yönelik analizler üretmelerini ve uygulamayı güçlendirmelerini isteyeceğini bildirdi. politikalar ve geri bildirimler.

habersulakyurt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu