Haber

Jorge Jesus: Ali Koç ‘Bir gün geri döneceksin’ dedi

Spor Toto Süper Lig grubu Fenerbahçeayrıldığı yer Jorge İsa, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

beIN Sports’un Globo ile yaptığı röportaja göre İsa, ” Türkiye’de teknik müdür olarak çalışmak çok keyifli bir deneyimdi. Mükemmel bir ülkede, olağanüstü bir şehirdeydim. İstanbul çok keyifli bir yer. Bana değer veren ve beni seven bir kulüpten ayrıldım. Haziran sonunda ne olacağını göreceğiz, ben de bilmiyorum.”sözlerini söyledi.

Ekipten ayrılmadan önceki veda yemeğinde Ali Koçİsa da kendisiyle geçen diyaloğu paylaşarak “Fenerbahçe’yi asla unutmayacağım. Benim için bir veda yemeği hazırladılar. Başkan Ali Koç bana ‘Bir gün geri geleceksin’ dedi” dedi.

“Birkaç teklif geldi ama Brezilya’dan değildi”

Fenerbahçe’nin başındayken kendisine gelen teklifler sorulduğunda Brezilya’dan herhangi bir teklif gelmediğini belirten Jesus, şu sözlerle devam etti:

“Fenerbahçe’deyken birkaç teklif aldım ama hiçbiri Brezilya’dan değildi, Brezilya’dan kimse benimle iletişime geçmedi. Hayalim A Milli Takım ile Dünya Kupası’na katılmaktı. Liglerden Avrupa kupalarına. Fenerbahçe taraftarı benim ayrılığımı kolayca görsün. Fenerbahçe taraftarı karşılığında hiçbir şeyi değiştirmeyeceğimi hissetsin istedim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu