Haber

Cumhur İttifakı, Sakarya’nın 16 ilçe belediye başkan adayını tanıttı

Cumhur İttifakı, Sakarya’nın 16 ilçe belediye başkan adayını tanıttı. 7 ilçe belediyesinde değişiklik yapan AK Parti’nin yeni adayları organizasyonda coşkuyla karşılandı.

Sakarya’nın Cumhur İttifakı adayları 30 Mart yerel seçimlerinde açıklandı. 16 ilçenin belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım programında salon doldu taştı.

Programda konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “AK Parti’ye gönül verenler için birinci öncelik her zaman bu ülkeye, bu millete ait değerler ve ideallerdir. AK Partili” her şeyden önce ihtiyacı olan herkese hizmet eden bir kişidir.” Elinden geldiğince yardımcı oluyor. Açları doyurmayı, bilmeyenlere öğretmeyi, mazlumları savunmayı, zalimin zulmüne engel olmayı, acı içindeyken acısını paylaşmayı, mutluyken mutlu olmayı, insanlık görevi olarak görmektedir. herkese iyi tavsiyelerde bulunmak ve buna göre hareket etmek ve bu doğrultuda hizmet vermektir. Şimdiye kadar bu hep böyleydi. “Biz bilinçli davrandık, davamıza, kardeşliğimize gölge düşürmedik. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde davranacağız” dedi.

“İnşallah yeniden bir destan yazacağız”

Cumhur İttifakı olarak rekor kıracaklarını belirten Tever, “Niyet hayır, sonuç hayır diyerek çıktığımız bu kutlu yolda aynı samimiyet, sevgi ve samimiyetle yürüyeceğiz. Hamd olsun. Rabbimiz, Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir dava adamının önderliğinde bu kutlu yapıda tarih yazanlarla birlikte yol yürüyeceğiz.” Bu seçimde de Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi bir kez daha destan yazacağız. Bu inanç ve kararlılıkla Cumhur İttifakı olarak el ele, yürek yüreğe başarılarımızı tekrarlayacağız. Sakarya’yı Türkiye’nin büyükşehirleri arasında birinci yapmak. “Yapacağız” dedi.

“Yağmurda, karda, çamurda yorulmadan yanınızdaydık”

Programda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar 16 ilçemizin tamamında yağmurda, karda, çamurda yorulmadan, tembelleşmeden yanınızda olduk. Nerede ve ne zaman ihtiyaç duysam yanımda oldunuz, size şükranlarımı sunuyorum.”

Cumhur İttifakı’nın 16 ilçedeki adayları belli oldu

Tanıtım programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya İl Lideri Yunus Tever, AK Parti ve bazı MHP milletvekilleri de yer alırken, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar da AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mutulu oldu Işıksu, Akyazı Belediye Başkanı. Aday Bilal Soykan, Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, Erenler Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Geyve Belediye Başkan Adayı Metin Atalay, Karapürçek Belediye Başkan Adayı Ümit Bodur, Karasu Belediye Başkan Adayı İshak Sarı, Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, Pamukova Belediye Başkanı Adayı Fatih Akın, Sapanca Belediye Başkanı Adayı Recayi Çapoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Adayı Osman Çelik, Söğütlü Belediye Başkanı Adayı Selçuk Kurt, Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı oldu. – SAKARYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu