Teknoloji

Cyberpunk 2077 Yakında Xbox Game Pass’e Geliyor

 
CD Projekt Red tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen açık dünya rol yapma aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077, çok yakında Xbox Game Pass kütüphanesine gelebilir. Bir Reddit kullanıcısı, Cyberpunk 2077’nin Xbox Store’da Game Pass Ultimate oyunu olarak listelendiğini tespit etti. Bu da oyunun kısa süreliğine Game Pass hizmetine geleceğini gösteriyor.
 
Phantom Liberty genişlemesi bu yılın sonlarında geliyor
 
 
 
Sorunlu çıkışına rağmen yeni güncellemelerle toparlanan ve şu sıralar oyuncular tarafından beğenilen yapım Cyberpunk 2077 için bu yıl yeni bir DLC geliyor. Ücretli olarak çıkacak olan yeni genişleme paketinin adı Phantom Liberty. Bu genişletmede, biz oyuncular Solmon Reed ile bir grup oluşturabileceğiz. Bu grupla çeşitli casusluk ve hayatta kalma görevlerinde yer alacağız.
 
Genişletme, Night City’ye yeni bir konum getirecek ve yeni bir karakter kadrosu tanıtacak. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand rolünü yeniden canlandıracak.
 
Cyberpunk 2077 şu anda Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. Phantom Liberty genişleme paketi, 2023’te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

cay-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu