Haber

İsveç’te PKK/YPG’lilerin provokasyonlarına gaziler ve şehit ailelerinden tepki

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı üyeleri, İsveç’in başkenti Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin provokasyonlarına tepki gösterdi.

Ankara’da İsveç Büyükelçiliği önünde toplanan vakıf üyeleri adına basın açıklaması yapan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Lideri Lokman Aylar, “PKK/PYD’li hainler Türkiye Cumhurbaşkanı’na karşı alçakça bir eylemde bulunmuşlardır. ve ne yazık ki düne kadar kapımızın önünde duran İsveçli yetkililer bu alçaklığa sessiz kaldı ve çanağı sakladı.” dedim.

Batı’nın insan hakları, ifade özgürlüğü gibi her fırsatta tanımladıkları kavramların arkasına saklanan ikiyüzlülüğünün bir kez daha ortaya çıktığını belirten Aylar, “Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi sayesinde Sayın Terör örgütleridir. Oyunculuk yeteneğini kaybeden yurtdışında ipleri elinde tutan sahiplerine dönerek burada model odaklı bir girişim başlattı. değerlendirmesini yaptı.

Aylar, İsveç’teki eylemin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak gerçekleştirilmesine rağmen amacının Türk devleti ve milletinin birliği olduğunu söyledi.

“Cumhurbaşkanımızın 20 yıldır verdiği haklı emeğin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlamış bulunmaktayız. Ülkemizin tam bağımsızlığına yönelik her çabamızda ekonomik silahlarla karşımıza çıkan kirli mihraklara tek sözümüz var.” ekmeksiz yaşayabiliriz ama özgürlüksüz asla.”

Aylar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında millet, vatan uğruna kanını döken şehit yakınları, gençliklerinden, istikballerinden tereddüt etmeden vazgeçen gazilerin olduğunu vurgulayarak, “Bu hain PKK/YPG teröristi” dedi. örgüt zehirli bir yılandır. çantadaki yandaşları gibi bir gün beslediği insanları ısırır. bir gün sokup zehirler. sabrınızı kaybetmeyin maketlerden oluşan hayallerinizi hayata çevireceğiz sarı poşetlerle.” sözlerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından Aylar ve beraberindeki vakıf üyeleri, Ankara’daki İsveç Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı.

eldivanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu