Haber

Değişiklik talepleri hakkında Kılıçdaroğlu’na çıkış

Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybedilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davetiyle başlayan CHP’de değişim tartışmaları devam ederken, değişiklik isteyen bir grubun yaptıkları araştırmayı CHP genel başkanına sunduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu. Ancak Kılıçdaroğlu bu gruba beklenmedik bir çıkışla karşılık verdi.

CHP kulislerinde konuşulan iddiaya göre, yerel seçimler öncesi CHP’de değişimi savunanlar, halkın yüzde 80’inin CHP’de değişim istediğini, ortalarda ise değişim talebinin yüzde 68’e ulaştığına dikkat çekti. Parti üyelerinden.

“İNSANLARI DUYMUYOR MUSUNUZ?”

Araştırma sonuçlarını ve tabandan gelen talepleri Genel Önder Kemal Kılıçdaroğlu’na aktaran “devrimci” CHP’liler, araştırma sonuçlarıyla birlikte Kılıçdaroğlu’na, “Sayın Cumhurbaşkanı, milleti duymuyor musunuz?” diye sordu. sorusunu kendisinin de sorduğu öğrenildi.

basını suçlamak

Kılıçdaroğlu’nun bu tezlere katılmadığı öğrenildi ve “Seçimden sonra bu tür talepler gündeme gelmedi, basının gündeme getirmesinin ardından bir hafta içinde bu tartışmalar başladı” yanıtını verdi.

TOPU REĞNEYE FIRLATMADAN ÖNCE

Öte yandan CHP genel başkanına geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “İşinizi bırakır mısınız?” sorusuna “Tabii ki doğal olarak buna parti karar verir” şeklinde yanıt verdi.

yesilyurt-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu