Haber

Dilan Çiçek Deniz’in Son Fotoğraf Serisi Estetiğiyle Yine Eleştiri yağmuruna tutuldu

Son dönemde yüzündeki bariz değişiklikler nedeniyle estetik gerekçelerle eleştirilen Dilan Çiçek Deniz’in son fotoğraf serisi yine gündem oldu. Ayrıntılar?

Hayatımıza girdiği günden bu yana saf güzelliğiyle ön plana çıkan ve hepimizin çok sevdiği Dilan Çiçek Deniz, artık her şeyden çok estetik iddialarıyla gündemde…

Estetik yaptırmadığını defalarca vurgulasa da yüzündeki bariz değişiklik herkesin dikkatini çekiyor.

Bildiğiniz gibi ilk günkü pozları ve canlı röportajlarındaki yüz hatları ile şimdikiler arasında çok büyük bir fark var. Ve bunu görmemek mümkün değil.

Sorun şu ki, zaten doğal haliyle çok güzel olan bir kadının estetiğe hiç ihtiyacı olmasa da büyük bir değişim görüyoruz… Neyse asıl konumuza dönelim! Dilan Deniz geçtiğimiz günlerde “mantı” etiketiyle bir fotoğraf serisi paylaştı.?

?

?

?

1. İnsanlar Dilan Çiçek Deniz’in güzelliğini görmek için can atsa da yüzündeki estetik operasyon, beraberinde gelen eleştirilerle yeniden gündeme geldi. Bakalım kim ne söylemiş!

2. ?

3. ?

4. ?

5. ?

6. ?

7. ?

8.?

9.?

10. Ne düşünüyorsun? Dilan Çiçek Deniz de Melisa Döngel gibi iptal sürecine mi girmeli? Yoksa pek çok insan estetikten yoksun olup halüsinasyon mu görüyor? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu