Haber

Din görevlilerine yönelik sistematik saldırılara sert tepki: Hocamızın yanındayız!

  • Haberler7

Cumhuriyet gazetesi laiklik adı altında din görevlilerini hedef almaya devam ediyor. ÇEDLERCumhuriyet, programı kapsamında okullarda ‘manevi danışmanlık’ yapan bir vaizi hedef alıyor. Mil-Diyanet Sen‘dan sert tepki geldi.

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, din görevlilerine sistematik saldırıların yapıldığını belirterek, şunları söyledi: Son dönemde özellikle Diyanet İşleri Başkanlığı ve din görevlilerine yönelik sistematik bir saldırı ve iftira kampanyası başlatıldı. Bazen bir müftümüz, bazen bir din görevlisi, bazen bir vaiz bu laik bağnaz çevrelerin medya organlarının hedefi haline getiriliyor. .” Sözünü verdi.

Sosyal medyada açıklama yapan Önder Gül, şu açıklamalarda bulundu:

“VAİZİMİZ İÇİN LİNÇ KAMPANYASI”

“Diyanet’in ÇEDES projesine ‘laik eğitime aykırı’ olduğu gerekçesiyle karşı çıkan laik bağnaz çevrelerin medya organları ne yazık ki bir saçma habere daha imza attı. Karanlık medya organları, ÇEDES kapsamında Karaman Karaman Lisesi’nde manevi danışman olarak görev yapan vaiz öğretmenimizin katıldığı Türk Dili ve Edebiyatı dersinde Atatürk’e hakaret ettiğini ve Cumhuriyet değerlerine saldırdığını iddia ederek, şunları söyledi: , ‘Vaiz okulda Atatürk’ü ve Cumhuriyet değerlerini hedef aldı. alınmış!’ konuyu manşetlere taşıdı.

Eğitim-İş Karaman Şubesi, “Sizi uyarıyoruz, suç işliyorsunuz. Başöğretmen Atatürk’ün bize emanet ettiği laik eğitim hakkını gasp etmeyeceğiz. Açıklama yaptı: “Gericilere izin vermeyeceğiz.”

SEN KİMSİN?

‘Gericilere izin vermiyoruz’ gibi açıklamalar yapanlara sesleniyoruz: Siz gerçekte kimsiniz? Yerini bil. Başlıca gericiler sizlersiniz.

Son dönemde özellikle Diyanet İşleri Başkanlığı ve din görevlilerine yönelik sistematik bir saldırı ve iftira kampanyası başlatıldı. Bazen bir müftümüz, bazen bir din görevlisi, bazen bir vaiz bu laik bağnaz çevrelerin yayın organları tarafından hedef gösteriliyor.

Bu karanlık çevreler genel olarak din görevlilerimiz ve Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinde baskı kurmaya, özellikle Atatürk ve Laiklik üzerinden denge kurmaya çalışıyor.

Mil Diyanet Sen olarak çalışanlarımızın her zaman arkasındayız. Vaizimizin (Manevi Danışmanımızın) arkasındayız. Camiamızı karalamak isteyenlere, itibarımıza suikast düzenlemek isteyenlere izin vermeyeceğiz. ÇEDES projesinin çok gerisindeyiz. Manevi zararın önlenmesi için atılan ve atılacak tüm adımları destekliyoruz.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu