Haber

Eljif Elmas’tan depremzedelere yardım çağrısı

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli’de forma giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, depremin ardından sosyal medya hesabından bölge vatandaşları için yardım mesajı paylaştı. Napoliten oyuncular Hviça Kvaratshelia, Victor Osimhen ve Piotr Zielinski’nin formaları yardım için satılacak.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şu anda İtalyan grubu Napoli’de forma giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Kahramanmaraş’ta 10 ilde ağır hasara yol açan sarsıntının ardından sosyal medya hesabından yardım mesajı yayınladı. Elmas, paylaştığı görüntüde “Ülkem için çok üzgünüm. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yardım dışında Napoli takımı olarak bir gelir planlıyoruz. İnşallah bağış olarak göndeririz” dedi. En kısa sürede Türkiye’ye. Yardımlarınızı bekliyoruz.”

Başarılı futbolcu, Napoli’deki takım arkadaşlarının imzalı formalarının depremzedeler için müzayedeye çıkarılacağını duyurdu. Takımın önemli isimleri Hviça Kvaratshelia, Victor Osimhen ve Piotr Zielinski, Elmas’ın imzalı formalarıyla yardım davetini pekiştirdi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu