Ekonomi

Eskisehir Sanayi Odası Yönetimi Yeni Üyelerle Buluştu

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetimi yeni üyeleriyle bir araya gelerek tanışma ve istişare toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

ESO Mümtaz Zeytinoğlu Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ESO’nun yeni üyelerine Oda’nın görev ve faaliyetleri, vizyon programları ve yürüttüğü projeler hakkında bilgi verildi. Toplantının açılışında konuşan ESO Yönetim Kurulu Lideri Celalettin Kesikbaş, yeni üyelerle toplantının devam edeceğini belirterek, “Her zaman katılımcılığı yüksek, üreticilerimizin sorunlarına çözüm sunan bir Oda olma hedefiyle çalışıyoruz. önerilerini dinliyoruz. Eskisehir Sanayi Odası yeni üyeleriyle daha güçlü bir kurum haline gelecektir.” “Ayrıca şehrimizin sanayisi sizlerle daha güçlü yerlere gelecektir. Biz de vizyonumuzu ortaya koyduk ama burada sizlerin de yapacak çok işiniz var. Taleplerinizi, tekliflerinizi, taleplerinizi dinlemek, konuşmak ve çözüme kavuşturmak istiyoruz. Öte yandan biz her anlamda başvurabileceğiniz bir kurumuz. Kamu kurumlarıyla iyi ilişkilerimiz var. “Şunu hatırlatmak isterim ki, Eskişehir Sanayi Odası’nın önemli bir marka değeri var, bunu üyelerimizle birlikte başarıyoruz. Bu amaçla bugün gerçekleştirdiğimiz ilk tanıtım toplantısına katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası Genel Sekreteri Volkan Günaydın sunumunda, Eskişehir sanayi yapısı hakkında bilgi vererek, ihracattan eğitime, dijital dönüşümden yeşil sanayiye Odanın projelerini anlattı ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı, yeni üyelerin görüş ve önerilerinin dile getirilmesi ve ESO Üyesi olmaktan duydukları memnuniyetin dile getirilmesiyle sona erdi. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu