Yaşam

Ezgi Özbek Şenel’den okurları için yeni bir roman: Rüzgar Koridoru

Ezgi Özbek Şenel’in Kartela romanından daha önce bu sayfada bahsetmiştik. Ezgi Şenel oldukça olumlu eleştiriler alan bu romanının ardından yepyeni bir kitapla kitapseverlere ve okurlara merhaba diyor.

Ezgi Şenel yazmaya ve üretmeye devam ediyor. Bu el yazmasının yeni ürünü, Missing Piece Publishing tarafından yayınlanan Wind Corridor romanıydı. İstanbul’da yaşayan Şenel, okumayı ve yazmayı çok seviyor. Çantasında biriktirdiklerini bizimle paylaşmaktan çekinmiyor; Yazdıklarını okumak bize düşüyor.

Ezgi Özbek Şenel genç bir yazar ama; Rüzgar Koridoru romanında bu ustalığa rastlamak mümkündür. Şenel’in kalemi, edebiyatı ve sözleri ile tanışın.

Bununla tanışın; Edebiyatta bir alternatifiniz olsun.

Edebiyatın yükselen adı

Modern Türk edebiyatının yükselen değerlerinden biri olan Ezgi Özbek Şenel, çok sevdiği eczacılık mesleğini icra etmenin yanı sıra mümkün olduğu kadar çok okumaya ve yazmaya zaman ayırmaktadır.

Pek çok yazarın hoşlanmadığı Şenel’in hızlı yükselişi devam edecek gibi görünüyor. Saf, yalın, duru ve kemiksiz bir dil kullanan genç yazarın kitaplarıyla tanışmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Tatil yaklaşıyor ve ne okuyacağına karar veremeyen kitapseverlere Ezgi Özbek Şenel’in Rüzgar Koridoru romanını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Sayfa: 240

Ezgi Özbek Şenel, uzun süredir üzerinde çalıştığı roman hakkında şunları söyledi; söz konusu:

“Edebiyat benim limanımdır”

“Rüzgar Koridoru ikinci romanım, oldukça mutluyum. Edebiyat benim için nefes alıyor, nefes alıyor. Edebiyat her zaman sığınağım oldu. Sığındığım limanlardan çıktı bu romanlar.”

Rüzgar Koridoru

Yargılamaktansa yaşamak ne kadar zor olabilir? Sorulan tonlarca soru anılardan taşar ve koridorun duvarlarında yankılanır. Haylaz rüzgar hepsini karıştırmaya ve sınırları yok etmeye çalışıyor.

Değişmek için bildiğimiz her şeyi yok mu etmeliyiz yoksa başka bir yol mümkün mü? Koridorda oturanlar endişelerinden kurtulurlarsa cevaplar arayabilirler. Hayatlarının akışına müdahale eden isyanı kabullenen beş kişi bir dönüm noktasında karşılaşırlar.

Yazar Ezgi Özbek Şenel

unutulanların çağrısı

Rüzgar Koridoru unutulmuşları davet ediyor.

Meraklı okuyucular için kitaptan tadımlık bir bölüm bırakıyoruz;

Kitap sayfası için link:

[email protected]M

basmakciajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu