Haber

Fatih Altaylı’dan Tarihi Zaferin Ardından Ebrar’ı Hedef Alan Melih Gökçek’e Tokat Gibi Tepki

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tarihi şampiyonluğun ardından milli voleybolcu Ebrar Karakurt’u hedef alan paylaşımıyla gündem yarattı. Gazeteci Fatih Altaylı, Gökçek’in tepkilerin odağı haline gelen paylaşımının ardından sessiz kalmadı. Altaylı’nın ‘jöleli’ paylaşımı dikkat çekti.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, dün akşam Sırbistan ile oynadığı maçta 3-2’lik skorla tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu oldu.

İnternetin Sultanlarını tebrik edenler arasında Mansur Yavaş’tan önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek de vardı.

Tabii bir farkla… Melih Gökçek, paylaşımında şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Ebrar Karakurt’u hedef alan sözlere yer verdi.

”Not: Ebrar konusunda geri adımımız olmadığını biliyoruz… Sultan Abdülhamid’i eleştiren Tanzimat kalıntılarının milli grupta yeri olmamalıdır.’ Gökçek’in paylaşımı tepkilerin hedefi oldu.

Daha önce Ebrar’a destek veren gazeteci Fatih Altaylı da Melih Gökçek’in bu paylaşımına sessiz kalamadı.

Altaylı, “Bakalım kupada jelibon var mı?” diyerek Melih Gökçek’e inanılmaz bir gönderme yaptı.

Eminim çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için olayı şöyle özetleyeyim: Melih Gökçek, Adıyaman’da jöle fasulyesi rezervi olduğu iddialarına inanıyordu.

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu’nun, “Adana’da bulunan petrolün ardından, Adıyaman’da arama yapılan iki kuyuda 6 milyar dolar değerinde jöle fasulye rezervi bulundu…” tweetini gören Gökçek, şakanın gerçek olduğunu düşündü.

Canlı yayında konuşan Melih Gökçek, “Araştırdılar, buldular, kapattılar. Meğer buralarda petrol var. Şu ana kadar bunları araştırmamışlar bile. Şimdi hepsini tek tek buluyor” dedi. söz konusu.

”1 milyarı sadece Adana’da buldu. Adana’da yeni bir şey buldular. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Bilgim olsun diye araştıracağım. Adı var. Çocuklar yiyor. Jöle fasulye şekerleme. Jellybean bulundu. Jellybean’in ne anlama geldiğini bilmiyorum. Yer altında 6 milyar dolar değerinde jöle fasulyesi bulundu. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Günümüz medyasına baktım. (“Sahte falan olamaz mı Sayın Başkan?” sorusu üzerine) Hayır, sahte değil. Resmi bir şey. “Arka arkaya.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu