Haber

GİRİŞ EKRANI! TRT DOĞA nedir, nasıl izlenir, ücretsiz mi? TRT DOĞAL içerikler!

8 televizyon kanalı, 17 radyo kanalı, 7 uluslararası dijital haber platformu, sayısız uygulaması, ulusal ve uluslararası düzeyde onlarca etkinliği ile dünyanın 7 kıtasında 41 dil ve lehçede ses getiren TRT, yeni bir projeyi hayata geçirdi. .

“Elbette” olarak duyurulan içerik platformu, 7 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak.

Elbette platformu sayesinde dünyanın her yerinden insanlar Türkiye’nin TRT’sine ve yapımlarına istedikleri zaman ve istedikleri yerden ulaşabilecekler.

Pek çok içerik elbette dijital platformda kaliteli altyazı ve dublaj seçenekleriyle izleyicisine ulaşacaktır. Platformda Türkçe, Arapça, Urduca, İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapacak.

Tabii üyelik ne kadar, ne kadar, ücretsiz mi, nasıl üye olunur? TRT 1 dijital platformu DOĞAL nerede izlenir, hangi içerikler mevcut, ne zaman yayınlanacak? merak konusu oldu.

İşte TRT Olağan hakkında bilgiler…

TRT Sıradan nasıl izlenir?

TRT’nin uluslararası dijital platformu “Tabii”, “www.tabii.com” adresinden erişime açılacaktır.

TRT Doğal ücretsiz mi?

TRT Natural ilk bir ay ücretsiz olacak. Normal fiyatın ne kadar olacağı şu anda net değil.

Sure’nin içeriği nedir?

Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Champs-Elysé Düğün Salonu, Koyu Mor, Mevlana Celaleddin Rumi, Küçük Dahi İbn Sina, Akif, Ağ, Adalet, Sevdamız Yeter, Dayton ve Ateş Günleri Var toplam 184 yeni bölüm ile 30’un üzerinde projedir.

TRT Doğal giriş ekranı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu