Teknoloji

iPhone 15 Pro’nun kilit bilmecesi devam ediyor: Eylem düğmesi de işin içinde

bir süre için iPhone 15Seride, fiziksel anahtarlar tamamen terk edildi ve onların yerini aldı. katı hal düğmelerinin geleceği konuşuldu. Ancak bazı sızıntılar Apple bundan vazgeçti.İddia etti.

Yayınlanan yeni bir iddia, Apple’ın iPhone 15 Protasarımınızda hem katı hal düğmelerini hem de fiziksel düğmeleri kullanabileceğinizi ima eder.

Twitter’da @analyst941 adlı bir kullanıcı tarafından paylaşılan bir sızıntıda, iPhone 15 Pro ve Pro Max’in farklı bir kapatma yöntemine sahip olacağı iddia ediliyor.

Sızdıran, cihazı kapatmak veya yeniden başlatmaya zorlamak için iPhone 15 Pro’yu kullanıyor. Güç düğmesi + İşlem Bir düğme kombinasyonu kullanacağını söylüyor. Geçtiğimiz haftalarda iPhone için özelleştirilebilir bir Eylem düğmesi söylentileri ortaya çıktı ve yeni düğmenin mevcut Sessiz düğmesinin yerini alacağı öne sürüldü. Sızdıran, Eylem düğmesinin cihazı kapatmaktan daha fazla iş yapacağını öne sürüyor. Bunun kapasitif yapısı sayesinde ve basınç gücüne bağlı olarak gerçekleşeceğini iddia ediyor. Bu, hem fiziksel hem de katı hal düğmelerinin aygıtın ortasında olmasına neden olabilir. En azından Hareket düğmesi dokunmaya ve basınca duyarlı olabilir.

Tweetlerine göre, kullanıcılar otomatik odaklamayı tetiklemek için eylem düğmesine hafifçe basabilecek, bir görüntüyü tıklamak için sert basabilecek ve video kaydetmek için sert basabilecek. Apple da Watch Ultra’da kronometreyi başlatmak için farklı şeyler yapmak üzere programlanabilen turuncu bir Eylem düğmesi. yerleştirmişti. Şimdi de bir benzerini iPhone’lara getirecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu