Haber

İrfan Kulekaya Konyaspor’dan ayrıldı mı, neden ayrıldı? İrfan Kulekaya kimdir?

KonyasporArama motorlarında İrfan Kulekaya ile yollarını ayıran İrfan Kulekaya’yı merak edenler var. Konyaspor Ayrıldı mı, neden gitti? İrfan Kulekaya kimdir? sorularına yanıt arıyor. Detaylar burada.

İRFAN KULEKAYA KONYASPOR’DAN NEDEN AYRILDI?

Konyasporİrfan Kulekaya’nın yollarını ayırdığı duyurusu şöyle oldu;

“Spor Direktörümüz İrfan Kulekaya ve scouting komitemizde yer alan Cihan Önal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık.

Kulekaya Bey ve Önal Bey’e kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Konyasporkulüp

İrfan Kulekaya’nın ayrılığını duyurduğu paylaşım şöyle oldu;

“İki yıl gece gündüz hizmet ettiğim çocukluk aşkım. Konyaspor Bugün itibariyle ayrılıyorum. Görevde olduğum dönemde tek hedefim kulübün bir kuruşunu çöpe atmamaktı. Bunu başararak görevimi onurlu bir şekilde sonlandırmış bulunmaktayım. ‘ Konyaspor ‘Kirli oyunlara yer olmama’ çabamızın zaman zaman sabote edildiğini gözlemlemek beni üzdü. Sorumlu tutulamayacağım hiçbir şeye imza atmadığım için Rabbime sonsuz şükrediyorum. Günah keçisi ilan edildiğim her olayda camiam zarar görmesin diye sustum, susmaya da devam edeceğim. Zamanı gelince her şeyi belgelerle anlatacağım. Sonuçta insanlar geçici, topluluklar kalıcıdır. Tüm bu süreçte arkamda olan ve beni Konyaspor için gece gündüz çalışmaya teşvik eden başta kulüp başkanımız Fatih Özgökçen olmak üzere tüm oyuncu grubuna, profesyonel teknik ekibe ve kulüp profesyonellerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Konyaspor’un en kısa sürede parlak günlerine döneceğine olan inancımı yineler, saygılarımı sunarım.”

hadim-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu