Teknoloji

Judas, Ken Levine’in Stüdyosunun İlk Oyunu Olacak

BioShock yaratıcısı Ken Levine tarafından yönetiliyor Hayalet Hikayesi Oyunları esasen Irrational Games stüdyosunun yeniden adlandırılmasıdır. Uzun süredir yeni bir oyun üzerinde çalışıyorlar. Merakla beklediğimiz bu oyun The Game Awards sırasında duyurulmuştu. Oyun dünyasına Levine Yahuda ile cevap verecektir. İlk detaylar burada.

BioShock Infinite oyununun çıkışının ardından 2014 yılında Irrational Games stüdyosunun kapatılacağı haberini almıştık. Bu haberden üç yıl sonra Irrational Games stüdyosunun adını Ghost Story Games olarak değiştirdiği müjdelendi ve yollarına devam ettiler. Lider ve Kreatif Direktör Ken Levine ve on iki eski çalışanıyla birlikte. Bunun yanı sıra hikaye anlatımı odaklı deneyimler yaşatmayı amaçlayan oyunların da inceleneceği belirtildi.

Yahuda İlk Hayalet Hikayesi Oyun Oyunu Olacak

Uzun bir süredir gizemli bir oyun üzerinde çalıştıklarını bildiğimiz Ghost Story Games stüdyosu, The Game Awards sırasında ortaya çıktı ve beklenen duyuruyu yaptı: Judas.

Çıkış tarihi belli olmayan, birinci şahıs bakış açısıyla oynanacak, hikaye anlatımının ön planda olduğu ve birçok yönden BioShock serisini hatırlatan oyun PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 için geliştiriliyor. ve Xbox Serisi.

Hakkında şimdilik fazla detay verilmeyen Yahuda için genel açıklama şu şekilde;

“Parçalanmış bir gemi. Umutsuz bir kaçış planı.

Gizemli ve sorunlu Yahuda’yı oynuyorsunuz. Hayatta kalmak için tek umudunuz, en kötü düşmanlarınızla takım oluşturmak veya onlarla ittifakları bozmaktır. Kırdığınız şeyi düzeltmek için birlikte mi çalışacaksınız yoksa yanmasına mı bırakacaksınız?”

Resmi duyurunun ardından açılan Epic Games ve Steam mağazalarında istek listenize ekleyebilirsiniz. Merak edilen detayları öğrenmek için daha ne kadar beklememiz gerekiyor şimdilik bilinmiyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu