Haber

Kaleiçi’nde Nez rüzgarı

Düzenlediği etkinliklerle yaz akşamlarını renklendiren Seferihisar Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kaleiçi Yaz Sohbetleri’nin ilk konukları, sinema oyuncusu ve sunucu Alp Kırşan ile pop müzik sanatçısı Nez oldu.

Sunuculuğunu Lider Açıkbaş ve Zeynep Buse Kale’nin yaptığı programda keyifli anlar yaşandı.

Alp Kırşan’ın sohbeti ve Nez’in şarkılarıyla renk kattığı etkinlikte tarihi Kaleiçi’ni dolduran seyirciler keyifli dakikalar geçirdi.

Programın sunucularından ünlü oyuncu Lider Açıkbaş yaptığı esprilerle geceye damgasını vurdu. 8 hafta boyunca devam edecek etkinlikte ünlü isimler Seferihisarlılarla buluşacak.

“TARİHİ ARIYORUZ”

Programın sonunda sahneye davet edilen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin şunları söyledi: Sığacık Kalesi 500 yıldır tarihe tanıklık ediyor. Şu an içinde bulunduğumuz alanda yüzlerce yıldır hikayeler yazılıyor. Savaşlar, barış, düğünler, şenlikler ve dahası… Geçen yıl tarihe not düşmek ve Seferihisar’ın hikâyelerine bir yenisini eklemek için Kaleiçi Sohbetleri’ne başladık. Artık gelenekselleşen söyleşilerin ilkinde bizlerle birlikte olan değerli sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. iyi ki bizimlesin” söz konusu.

Lider Yetişkin konuşmasının ardından katılımcılara yüzlerce yıllık Bilge Ağaç’tan üretilen zeytinyağını ikram etti.

Sohbet gecesi, Lider Yetişkin ve program konuklarının hep birlikte söylediği İzmir Marşı ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu