Haber

Kınık Hasat Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İzmir’in verimli topraklarıyla ünlü Kınık ilçesinde Hasat Şenliği başladı.

Bu yıl 7. kez düzenlenen festivalin açılışını 62. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar yaptı. Kırkpınar ve Dava Ocakları İzmir İli. Lideri Soner Erkan Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK’lar, daire başkanları ve binlerce sanatsever katıldı.

 

Kınık Belediyesi’nin düzenlediği 7. Hasat Şenliği ve Kurtuluş Etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanla başladı. Katılımın yoğun olduğu Kınık Hasat Şenliği’nin ilk gününde gençlerin hayran olduğu KÖFN grubu sahne aldı. Festivalin 2. gününde şarkılarıyla herkesin gönlünü kazanan sanatçı İrem Derici ve sevilen sanatçı Haluk Levent, 3. günde sahne performanslarıyla herkesi büyüledi.

9-13 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek festivale hem Kınık’tan hem de Türkiye’nin dört bir yanından esnaf geliyor; Yaklaşık 200 stantta yerlerini aldılar. Hasat, Yemek ve Sanat Sokaklarında pek çok eser sergilenecek; Festival boyunca birçok ünlü müzisyen sahne alacak, çocuklar lunaparkta eğlenecek ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

 

Festival, gün boyu etkinliklerle ve saat 21.00’de Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda sevilen müzisyen Sevcan Orhan’ın konseriyle devam edecek.
Kınık, çarşamba günü Hakan Altun konseriyle sona erecek festivalde ünlü isimleri ağırlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habereskipazar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu