Haber

Koruma Kararı Bir Kadını Daha Koruyamadı: Boşanırken Ödememek İçin Evi Sattı, Evde Kalan Eşini Öldürdü

İzmir’de kadın cinayeti yaşandı. Kutbettin Koluman, boşanma aşamasında olan Recibe Koluman’ı öldürdü. Boşanma sürecinde çocuklarıyla birlikte sattığı evde yaşamaya devam eden Recibe Koluman’ı evi boşaltmadığı için Kutbettin Koluman’ın öldürdüğü öğrenildi.

Evi boşaltmadığı için Recibe Koluman’ı öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, dün saat 08:00 sıralarında Konak ilçesine bağlı Zeytinlik Mahallesi’nde meydana geldi. 50 yaşındaki Kutbettin Koluman, çocuğuyla birlikte işe gitmek için evden ayrılan ve boşanmanın eşiğine gelen 39 yaşındaki 4 çocuk annesi Recibe Koluman’ı takibe aldı.

Kutbettin Koluman, bir süre sonra Recibe Koluman’ı ateşli silahla vurdu. Kutbettin Koluman kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık kurulu, Recibe Koluman’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kutbettin Koluman, olaydan kısa süre sonra polis merkezine giderek polise teslim oldu.

Recibe Koluman’ın cenazesi, polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kutbettin Koluman ise Boğaziçi Polis Karakolu’na giderek bir süre sonra teslim oldu.

Recibe Koluman’ın Kutbettin Koluman tarafından tehdit edildiği ve Recibe Koluman’ın uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı. Yargılama sürecinde çocuklarıyla birlikte sattığı evde yaşamaya devam eden Recibe Koluman’ı evi boşaltmadığı için Kutbettin Koluman’ın öldürdüğü belirtildi.

keskinajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu