Haber

Kütahya’da voleybol turnuvası

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü işçisi ortasındaki dostluğun pekişmesi, dayanışmanın arttırılması ve çalışanların sağlıklı bir hayat sürdürmelerine katkı sağlamak hedefiyle düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve 7 Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin iştiraki ile düzenlenen voleybol turnuvası Yeni Kapalı Spor Salonunda başladı.

Orman Bölge Ehrami Spor, Altıntaş Ladin Orman Spor, Tavşanlı Çınar Orman Spor, Emet Ihlamur Orman Spor, Simav Eynal Orman Spor, Gediz Ardıç Orman Spor, Domaniç Meşe Orman Spor ve Kütahya Sedir Orman Spor grupları turnuva boyunca şampiyon olabilmek ismine kıyasıya çaba edecek.

Turnuvanın sportmence ve dostluğun kazandığı bir tertip olmasını temenni eden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, turnuvaya katılan tüm ekiplere muvaffakiyetler dileyerek, aktifliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Voleybol Turnuvası Komite Başkanlığını Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı’nın yaptığı, Tertip Komitesi Üyeliklerinde ise Erkan Gülmez, Adem Öztürk, Sinem Aşçı ve Mehmet Derin’in yer aldığı Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Voleybol Turnuvası iki küme halinde oynanacak ve 4 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

Düzenlenen turnuvanın renkli manzaralara ve birbirinden çekişmeli gayretlere sahne olması bekleniyor. – KÜTAHYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu