Haber

Maçkolik’te Formula 1 heyecanı

Formula 1 heyecanı Türkiye’nin en büyük dijital spor markası Maçkolik’te yaşanıyor.

Maçkolik, 5 Mart’ta Bahreyn GP ile başlayacak dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu kabul edilen Formula 1 yarışlarının canlı sonuçlarını sunuyor.

Match en Direct ile Türkiye’de aylık 9,9 milyon, Fransa’da aylık 4,8 milyon kullanıcıya ulaşan ülkemizin en büyük dijital spor markası Mackolik, Formula 1 yarışlarının nefes kesen heyecanını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

5 Mart’ta Bahreyn GP ile başlayacak Formula 1 yarışının sonuçları, ‘Türkiye’nin En Büyük Stadyumu’ sloganıyla kullanıcılarını bir spor çatısı altında buluşturan Mackolik’ten canlı olarak takip edilebilecek.

Radar ile canlı zamanlar

Maçkolik kullanıcıları, F1 yarış hafta sonlarında koşulacak olan eğitim türleri, sıralama varyantları ve Grand Prix’deki tüm pilotların yarış sürelerini takip edebilecek, aynı zamanda araçların konumlarını da görüntüleyebilecek. parkur an be an radarda.

Karşılaştırma ekranı ile farkı yaşayın

Son şampiyon Max Verstappen mi pistte daha iyi zamanlar geçiriyor yoksa geçen sezonun ikincisi Charles Leclerc mi?

Mackolik’in canlı Formula 1 ekranında kullanıcılar seçtikleri iki sürücünün sürelerini, hangi lastikle piste çıktıklarını, son yarış sürelerini ve en yeterli varyete sürelerini görebilecek.

5 Mart’ta büyük heyecan

Sezonun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix, Bahreyn Uluslararası Pisti’nde 57 yarışta tamamlanacak. Yarışta eleme türleri 4 Mart Cumartesi günü saat 18:00’de yapılacak. Yarış 5 Mart Pazar günü saat 18:00’de başlayacak.

Formula 1’deki dönem, 26 Kasım’da yapılacak olan Abu Dabi GP ile sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu