Haber

“Dosyalar bende” diyen Yaşar Okuyan, Akşener’in 6 Masa’dan kalkmasının ardından kolları sıvadı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı olduklarını belirterek sert bir açıklamayla 6’ncı masadan ayrılmasının ardından dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri oldu. .

“SİZİNLE HESAPLAŞACAĞIZ”

Akşener’i daha önce yaptığı açıklamada “6 Tabloyu dağıtırsa elimdeki belgeleri ortaya koyarım” şeklinde tehdit eden Okuyan, bu sözlerinden dolayı CHP’den ihraç edilmişti. Dünkü açıklamalarının ardından Akşener’in ne söyleyeceğini soran Okuyan, Sabah’a, “Bundan sonra Yaşar Okuyan’ı takip edin. Meral Hanım’a sesleniyorum. Şimdi sizinle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır olun.”

KILIÇDAROĞLU UYARDI

Independent Türkçe’ye açıklama yapan Akşener, “52 yıldır gazeteciyim. 52 yıldır siyasi mücadelenin içindeyim. Bu tecrübe demek. Meral Hanım’ın geçmişini, neler yapabileceğini biliyorum. Yeni değil.Bir yıl önce 6’lı Masa kurulurken Sayın Kılıçdaroğlu “Bakın burada dikkatli olun.” demişti.

“İYİ PARTİ İNTİHAR”

Açıklamalarının devamında ÂLÂ Partisi’nin kendisine ihanet ettiğini vurgulayan Okuyan, “Deprem olmasaydı çok daha net söyleyebilirdim. Depremin etkisi ölçülemediği için bunun ne olduğunu bilmiyorum. gelişme taraflar için getirecektir.arkadaşlar çalışıyor.şu anda temkinli konuşmamın sebebi depremin taraflar üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini bilmemeleridir.bildiğim içindir.biliyorsam, Daha açık konuşacağım ama bence İYİ Parti intihar etti çünkü oyunda yüzde 15 civarında olan CHP sempatizanlarının oyu var ve seçimde en az 5 puana mal olacağını göreceğiz. Puanlar minimum olacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu