Yaşam

MANA MILA İLE KİŞİSEL DEĞİŞİM YOLCULUĞU

“Her şey kendini sevmekle başlar. Bence kişisel dönüşümün en büyük anahtarı bu…”diyor Mana Mīla’nın yaratıcısı Etel Saul… Her an değişim ve dönüşüm halinde olan doğadan aldığı ilhamla, bedenimize ve ruhumuza verdiğimiz değeri artırma yolculuğunda onu dinledik.

“İyiye, özele, doğruya, kendi içimize dönüşüm” diyerek çıktığınız yolculuğun hikâyesini anlatır mısınız? Mana Mīla’nın yaratıcısını tanıyabilir miyiz?
Memnuniyetle… Ben Etel Saul. Aslında Mana Mīla karakterimle çok uyumlu bir marka. Yaptığım birçok şeyi tutkuyla yapıyorum.

Mana Mīla’da aşk, hayatın birçok alanında olduğu gibi büyük bir değere sahiptir. Markayı kurarken “100 dilde aşk nasıl söylenir?” Baktım; Mana Mīla’nın Letonca’da “aşkım” anlamına geldiğini gördüm ve “İşte bu!” dedim. Dedim.

Aşkın benim için birçok anlamı var; İşimi severek yapmak, doğal yapmak, doğal sebze ve meyvelerin renklerine olan hayranlığım, doğanın mevsimlere göre değişen renklerindeki görsel şölen ve doğanın her şeye verdiği koku…

Kokunun da hayatımda çok özel bir yeri var. Yaptığım yemeğin buharından çıkan kokunun çok özel olduğunu düşünürüm ve hemen “Yemeği daha lezzetli yapmak için ne katsam, hangi baharatı seçmeliyim?” diye sorarım. hissi uyandırır.

Tüm bunların birleşimi ve paylaşma duygusuyla herkes için yapabileceğim ve en iyisini ortaya koyabileceğim işler üzerinde çalışmaya başladım. Büyük bir sevgi ve sıkı çalışmanın ardından faydalı ve kaliteli çalışmaları birleştirip bu karışımlara en uygun kokuyu ekleyerek “iyi hissettiren” duygular uyandırmak; Kendimizi daha çok sevmek, bedenimize ve ruhumuza verdiğimiz önemi artırmak için yola çıktım. Amacım Mana Mīla kullanan herkese bu duyguları aktarmak ve böylece şişelerimize koyduğumuz sevgiyi paylaşmak…

Mana Mīla’nın çıkış noktası, kendim de rahatlıkla kullanabileceğim, pahalı ve kaliteli esanslarla hazırlanmış çalışmaları herkesle paylaşmak oldu. Mana Mīla sevdiğim kokuları eserlere katarak kendimizi şımartmak istediğimiz anlara eşlik etsin istedim.


Mana Mīla’nın ilham kaynakları nelerdir?
Mana Mīla’nın özünde kişisel dönüşüm vardır. Kişisel bakım bizi her zaman bir yerlerden alıp yeni ufuklara taşır. İçimizdeki dinginliği yaşamamıza neden oluyor, yani kişisel dönüşüm Mana Mīla’nın merkezinde… Bu dönüşüm sürecinde benim için en büyük ilham kaynağı “doğa”… Çünkü doğada her şey her zaman bir haldedir. değişim ve dönüşümün. Mana Mīla ile birlikte dönüşümü ve kişisel bir yolculuğu başlatmak ve tetiklemek istedim.

Gelelim ipeksi bir dokunuşla tanımlanan Mana Mīla etkisine…
Her Mana Mīla’nın farklı bir özelliği vardır. Rahatlatıcı, canlandırıcı, canlandırıcı, besleyici, nemlendirici, serinletici veya dengeleyici… Her serinin, her esansın başka bir etkisi vardır. Yumuşaklık ve tazelik hissini vermek için çok uğraştık. “İpeksi dokunuşu” yaratmak için çok çalıştım.


Ürünlerinizin formülleri için “Cildiniz zarar görmesin, iklim bozulmasın istedik” diyorsunuz. İçeriğinizden bahseder misiniz?
Ürünlerimizin formüllerini özenle hazırlıyoruz. Arkasında büyük bir Ar-Ge süreci yatıyor. İçinde sevmediğim, savurgan olabilecek hiçbir şey olmamasını istedim. Tüm ürünlerimiz paraben içermez, sülfat içermez ve vegandır. Kendimizi, doğayı ve dünyayı çok seviyoruz. Bu sevgi ve bağ ile içeriğimizi hazırlarken “Cildiniz zarar görmesin, havanız bozulmasın istedik.” diyoruz.


Farklı duyulara hitap eden Mana Mīla kokularından bahseder misiniz?
Koku uygun hissettirmelidir. Koku sadece bir parfüm değildir, hayatımızın her anında bizi farklı bir yere, farklı bir zamana götürme gücüne sahiptir. Mana Mīla’yı yaratırken bu kokuların gücünden faydalandım ve tüm kokuları özenle seçtim. Ortaya kaliteli esansları getirerek Mana Mīla’nın nadide kokuları ile “iyi bir his” yakalamayı hedefledim.

Tüm eserlerin kendine has kokuları vardır. Baharattan turunçgillere, yeşil çaydan sandal ağacına, fesleğenden bergamota… Ayrıca sandal ağacı özü, kokusu olmadığı halde tütsü olarak kullanıldığında zihinsel berraklığı tetikleyen bir mucizedir. Kokusu yok ama etkisi çok büyük… Mana Mīla’yı rahatlama ve dinginlik veren bu özel bitki ve çiçek özleri ile hazırladım.

Kişisel dönüşümü içeren her şey bizim çalışma yelpazemizdir; vücut, el ve ayak bakımı başlıcaları… Biz de bu mükemmel dönüşümü daha da kapsayıcı hale getirmek istedik ve konutlara taşıdık. Evimde özel bir koku olmasını seviyorum. Özellikle mum gibi huzur veren, hayatın gerilimini ve gürültüsünü dışarıda bırakabildiğim işlere değer veriyorum. “Mana Mīla Home” serisinde oda kokuları ve mumlarla tatlı bir esinti yaratmak istedim. Önce yapışkan oda kokuları hazırlandı: Şiddetli Rüzgar ve Kuş Şarkısı… Sonra 3 mum geldi; Bergamot ve amber tazeliğiyle High Wind, mandalina ve vanilyanın yumuşaklığıyla Bird Song, orkide ve paçuli ferahlığıyla Sun Day.

ELLE okuyucularına kişisel dönüşüm yolculukları için ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
kendini sev. Çünkü her şey kendini sevmekle başlar. Bence bireysel dönüşümün en büyük anahtarı bu… Sonra “iyi hissettiren” ritüeller yaratmak. En sevdiğiniz koku veya yumuşak bir dokunuş… Mana Mīla da bu kişisel dönüşüm yolculuğunuzda size eşlik etmeyi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu