Haber

MEB’in yardımcı kaynakları Bursa’da dağıtılıyor

BURSA (İGFA) – Liselere Giriş Sınavına (LGS) hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere gönderilen 3 kitap, Lisede eğitimlerine devam eden öğrenciler için TYT (3 kitap), AYT (9 kitap) Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan orta öğretim kurumlarının 12. sınıfı. 9., 10., 11. ve 12. sınıf seviyelerinde hazırlanan YDT (3 kitap) deneme sınavları ve “Tam Konu Takviye Testleri” (16 kitap) ve YKS Yeterlik Sınavları (2 kitap) olmak üzere toplam 36 tür. 12. sınıf seviyesi. Bursa’da devlet okullarında öğrencilere kitaplardan oluşan 944 bin 81 adet ek kaynak kitap dağıtılmaya başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kitap dağıtım çalışmalarını inceledi.

Bursa’da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere gönderilen yardımcı kaynak kitapların dağıtımı; Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Osmangazi Ulaşım Hizmetleri Bölgesi Lojistik Müdürlüğü tarafından yürütülecektir.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, sınav öncesi 81 ilde öğrencilere gönderilen bu kitapların, öğrencilerimizin bahislerini son kez gözden geçirerek genel tekrar yapmalarına yardımcı olacağını söyledi.

“Bursa’da devlet okullarında öğrenim gören 8’inci sınıf öğrencilerimize toplam 125 bin 865, ortaokul öğrencilerimize gönderilen 818 bin 216 kitabın dağıtımına başlıyoruz” diyen Müdür Büyük, “8. 4 Haziran’da yapılacak Liselere Giriş Sınavı’na Kimler Girecek.Öğrencilerimize 3 adet, 17 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerimize ise TYT, AYT ve YDT kitaplarının dağıtımına başladık. -18, Bursa’daki 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize toplam 36 kitap. Başarılar diliyorum. LGS ve YKS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu