Yaşam

Merve Boluğur’dan depremzede çocuklar için ‘gözden’ eylem

BURSA (İGFA) – Ünlü isimlere göz kapağı operasyonları yaptıran oyuncu Merve Boluğur, yeni sosyal sorumluluk projesi Op. Dr. Tuncay Sezgin ile Bursa’da bir araya geldi.

Türkiye’yi kasıp kavuran deprem felaketinin ardından soluğu Antakya’da alan ve buradaki etkinliklere katılan Merve Boluğur, afet bölgesi için başlattığı yeni sosyal sorumluluk projesiyle bu kez çocukların hayatına dokunmak istiyor. Merve Boluğur Op. ile Hatay’a gidecek. Dr. Tuncay Sezgin 500 çocuğun taranmasını sağlayacak.

Ziyareti sırasında Sezgin ile konuşan ünlü oyuncu, “Depremden hemen sonra Antakya’daydım. Orada çok yakın bir dostumu kaybettim. Oradaki hüzünlü resmi yakından gördüm. Çorbanın tuzu olacağı için şimdiden mutluyum” dedi. Dr. Sezgin, “Bu anlamlı projenin fikrinin annesi Merve Hanım. Çocuklarda göz taraması önemli. Bazen sadece Rutin muayene sıkıntıları ortaya çıkarıyor. Orada 500 çocuk yok tabi ki daha çok var ama ekibimizi büyüterek sayıyı artırabiliriz” dedi.

Ziyarette Merve Boluğur’un göz muayenesini gerçekleştiren Dr. Sezgin, ünlü oyuncunun uzmanlık alanı olan göz kapağı hakkında da yorumlarını paylaştı. Sezgin, “Hanımefendi. Merve’nin gözleri son derece sağlıklıdır. Göz çevresi altın orana sahip ve kendisi de 18 yaşında. Zaten ameliyatlarda da ulaşmaya çalıştığımız sonuç bu…”

sarayonuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu