Haber

Milliyetçi kanattan bir parti daha kuruluyor! Bu sefer başrolde Yusuf Halaçoğlu var.

Yerel seçimlere sayılı aylar kala siyasi parti liderleri çalışmalarına hız verirken, YETERLİ Partisi ve Zafer Partisi’nin kuruluş süreçlerinde de görev alan eski MHP milletvekili de görev aldı. Yusuf HalaçoğluYeni bir parti kurmaya hazırlandığı iddia edildi.

ARKADAŞLARIYLA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Gazeteci İsmail Saymaz, bir milliyetçi partinin daha doğmak üzere olduğunu belirterek, “Yine milliyetçi tarafta hareketler var. Yusuf Halaçoğlu ve arkadaşları parti kurmaya hazırlanıyor. Yusuf Halaçoğlu da MHP’den ayrıldı, İYİ Parti’den ayrıldı,” dedi. Zafer Partisi’nin kurucu üyesidir.”Süreçte yer aldığını biliyorum. Şimdi bu üç partiden ayrılarak kendi partisini kuruyor. Yani siyaset biraz karışacak.” dedi.

Yusuf Halaçoğlu

SEÇİMDE OĞAN’I DESTEKLEDİĞİNE PİŞMAN OLDU

Aynı zamanda Türk Tarih Kurumu eski Başkanı olan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararına sitem dolu sözlerle tepki vermişti. Halaçoğlu, “Böyle bir sonucu öngöremediğim için siz imzacılardan özür diliyorum. Ancak bugüne kadar onun en azından milliyetçiliğinde samimi olduğu kanaatindeydim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu