Haber

MKE Ankaragücü, Samsunspor’u 2-0 mağlup etti

Süper Lig’in 10. hafta maçında MKE Ankaragücü, konuk ettiği Samsunspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde oynanan karşılaşmayı kazanmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Maçın hazırlıkları ne olursa olsun, oyuncu arkadaşlarım sahada bunu yapmaya çalıştı. Kazanmak için oynadık, biz de bunu yapmaya çalıştık. Net bir galibiyet aldık. Oyunun hızlanmamız gereken kısımları var. Oyunun oturması için de zamana ihtiyacımız var. Büyük resme baktığımda isteyen, dileyen, isteyen bir grup oyuncu görüyorum. Memnunum, sahada bir şeyler yapmaya çalışın, bir bütün olarak hareket edin. Kazanan taraf biziz, hepsini tebrik ediyorum. Bu tarihi günde kazanmak bizim için. Bu da ayrı bir memnuniyetti” dedi.

“EMRE YILDIZ BENİ İKNA ETTİ”

Kulübün eski sportif direktörü Emre Yıldız ile ilgili soruyu yanıtlayan Belözoğlu, “Emre Yıldız, liderle görüşmeden önce beni ikna etti. Emre Bey yeni tanıştığım biri. Takım mağlup olunca çok üzülüyor. Ayrı kalmak çok büyük bir olay. kötü bir şey. Yaklaşık 23 yıldır futbol oynuyorum.” Ankaragücü taraftarına karşı oynadım, rakip olduklarında Ankaragücü taraftarını diğer tarafa koydum. Olaya bir bütün olarak bakmamız gerekiyor. İşler iyi gittiğinde bunu kendi adımıza paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. İşler kötüye gittiğinde herkesin sorumluluk alması gerekir. Benim gördüğüm Emre Bey, işler yolunda gitmeyince kendini mahveden biri. Ankaragücü’nün en iyi oyuncusu. Bizi yerlerde görmek istiyor. Onunla, başkanımızla doğru şeyleri yapacağız. Geçmişe değil, bugüne dair güzel şeyler yapmalıyız. Burada bir bütün olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Ankaragücü çok değerli bir camia. Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarın isteklerine cevap vermek isteyen bir takım. Emre Bey var. Benim gördüğüm bu. Başkanımızın da bizden beklentileri çok yüksek. 100. yıl balosunda bizden şampiyonluğu istiyordu. Gerçekçi bir rüya. Neden. Bu çok iyi bir planlama gerektirir. Bunlar tek başına yapılabilecek işler değil” dedi.

MARKUS GISDOL: TAMAMEN FARKLI BİR PERFORMANS GÖSTERDİK

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, geçen haftayla kıyaslandığında hemen hemen aynı 11 sayıyla sahaya çıktıklarını belirterek, “Tamamen farklı bir performans gösterdik. Geçen hafta bunu çok iyi yaptık. Rakibimizin hareketliliği çok iyiydi. Sorunlarımız var. Geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Bu gezi “Elbette uzun olacak. Adım adım ilerleyeceğiz ve her hafta daha iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu