Haber

Stuttgart, Ali Adman’ı ‘Geliştirme ve Takip Koordinatörü’ olarak atadı

Almanya Bundesliga gruplarından Stuttgart, Ali Adman’ı ‘Geliştirme ve Takip Koordinatörü’ olarak atadı. Adman, sezonun geri kalanında kulübü adına Bayern’deki bu görevi üstlenecek.

Alman temsilcisi Stuttgart, ‘Geliştirme ve Takip Koordinatörü’ görevini Ali Adman’a verdi. Adman, Stuttgart adına 1860 Münih, 1.FC Nürnberg, Greuther Fürth, FC Augsburg, FC Heidenheim ve Bayern Münih’i gözlemleyecek. Ali Adman, gençlik ve gelişim merkezindeki takımların ligdeki altyapılardaki başarı oranlarını takip edecek. Ayrıca sırasıyla; Altyapıdan A takıma yükselen futbolcu ve antrenörler, altyapıdaki futbolcuların eğitim düzeyini, Merchandisgn ürünlerini, çeşitlerini ve fiyatlarını inceleyecek. Ayrıca maçlara gelen taraftar sayıları, bilet fiyatları ve statlardaki yiyecek ve içecek fiyatları da takip edilecek.

Ali Adman ayrıca rakiplerinin maç günündeki faaliyetlerini, sosyal medya paylaşımlarını ve taraftarlar üzerindeki etkilerini de aktaracak.

Rakiplerin bundan sonra yapacağı sosyal sorumluluk projeleri, A takım çalışmaları, futbolcuların yapacağı sosyal sorumluluk projeleri de Adman’ın gözetiminde olacak. – İSTANBUL

habereregli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu