Haber

Ofis aracına izin vermedi, görevden uzaklaştırıldı, sürgüne gönderildi

Muğla’da irtibat liderinin resmi aracını okulun oyun alanına park etmesine izin vermeyen öğretmene önce görevden uzaklaştırma cezası verildi, ardından okulu değiştirildi.

Cumhuriyet’ten Mehmet İnmez’in haberine göre, Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Pazar Özcan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Şube Müdürü Ahmet Uzun’un, resmi aracını belediyeye ait oyun alanına park etmesine izin vermedi. okul.

Kapısı kilitli olduğu için aracını içeriye park edemeyen Uzun, il milli eğitim müdürü Emre Çay’ı arayarak, kapıyı kapattığını ve aracı almadığını söyleyerek okul müdürü Özcan’dan şikayetçi oldu. Çay ve beraberindeki amirleri, okul müdürü Özcan’ı makamına çağırarak, demir kapıyı kapatmamasını ve araçların park edilmesine izin vermemesini istedi. Özcan, alanın oyun alanı olarak kullanıldığını, park alanı olmadığını belirterek, talimatın sözlü değil yazılı olarak verilmesini istedi.

Toplantıdan iki gün sonra okul müdürü Özcan, milli eğitim müdürü Emre Çay’ın talimatıyla “sözlü talimatlara uymadığı” gerekçesiyle görevden alındı ​​ve Milas Ortaköy Ortaokulu’na beden eğitimi öğretmenliğine atandı. 100 kilometre uzakta.

Özcan’a da tartıştığı için maaş kesintisi cezası verildi.

Sürgününü değerlendiren Özcan, “35 yıllık tecrübeye sahip bir öğretmeni otopark yüzünden sürgüne gönderdiler. Burası öğrencilerin oyun alanı, onların güvenliğini korumam gerekiyor. Okul yönetiminin aldığı kararla kapı kapatıldı. Bir milli eğitim müdürü 60 yaşındaki bir öğretmene park ettiği için hakaret ederek onu sürgüne gönderebiliyor. “Ayrıca terörist muamelesi göreceğim ve iki gün içinde ihraç edileceğim” dedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu