Yaşam

Ömer 17. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Ömer Dizisi Son Bölüm Tek Parça Full İzle

OGM Pictures imzasıyla ekranlara getirilen STAR TV’nin uyarlama dizisi Ömer, dün akşam 17. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın yer aldığı The Shtisel uyarlaması Ömer dizisinde yaşananlar büyük bir merakla takip ediliyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Ömer tek parça tam izleme ekranı…

Ömer son bölümde; Gamze, Erdal’a gitmek istediğini söyler. Bu istek üzerine Erdal, Süreyya’nın Ömer ve Gamze hakkında söylediklerini düşünmeye başlar.

Süreyya ise Gamze’nin ayrılma kararını öğrenince resmen çılgına döner. Artık kafasına koyduğu tek şey yaşadıklarının intikamını Ömer’den almaktır.

Nisa ise kocasının başına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken Ömer’e yardım eder. Hiç beklemediği bir anda Zerrin ile karşılaşınca resmen şaşkına döner.

Hakan’a boşanmak istediğini söyleyen Nisa, kocasının yaptıklarına anlam veremez. Hakan şantajına devam edecek.

Reşat, Ömer’in her hareketinde resmen hayal kırıklığının üst boyutlarını yaşıyor. Süreyya’nın iddialarının asılsız olduğunu öğrenince rahatlar.

Ömer ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken Süreyya’nın devam eden tartışmaları herkesi zor durumda bırakır. Bu sırada Ömer ve Gamze ortada kalmaya çalışmaktadır. Eve gelen davetsiz misafir herkesi şaşırtır.

Ömer Son Bölümde Neler Oldu?

Hakan evli olduklarını öğrenince Ömer ve Gamze’nin içinde bulundukları düşünceli süreç onu daha da güçlendirir. Üzerindeki tehdit büyürken Ömer çareyi Süreyya’yı doğruyu söylemesi için ikna etmekte bulur ama işler umduğu gibi gitmez. Ömer’in polis tarafından gözaltına alınması başta Reşat olmak üzere herkeste şok etkisi yaratır.

Ablasının Gamze ile evleneceğini öğrenen Nisa, şaşkınlığını üzerinden atamadan Hakan’ın şantajına uğramaya başlar. Artık Nisa’ya karşı güçlü bir kozu olan Hakan, gözünü iyice karartır ve Zerrin’in karşısına çıkar. Ancak onları bir sürpriz beklemektedir.

Evliliğin doyumunu yaşayamadan kendini büyük sorunların içinde bulan Ömer, Gamze’nin sevgisi ve desteği sayesinde güçlü kalmaya çalışır. Ancak Gamze’nin Erdal’a gerçeği söyleyememesi ikilinin arasındaki gerilimi artırır. Gamze nihayet kalbini toplayıp Erdal’la yüzleştiğinde, beklenmedik bir telefon görüşmesi Erdal’ı inanılmaz gerçeklerle karşı karşıya getirir.

Ömer 17. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı

ÖMER SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu