Haber

Osmangazi’de asfalt çalışmaları hız kesmiyor

Ulaşımda kaliteyi artırma hedefiyle ilçenin dört bir yanında yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, asfalt çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarıyla ulaşımı daha konforlu hale getiriyor. Eski ve bozuk yolları asfalt dökerek yenileyen belediye ekipleri, yaz mevsiminin de avantajını kullanarak çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çalışmalar kapsamında hava ve asfalt sıcaklığına meydan okuyarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gruplar, son olarak Altınova Mahallesi Panayır Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi. Önce freze makinesiyle kazınan cadde, toplam 10 bin metrekare sıcak asfaltla kaplandı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. BUTTİM Ticaret Merkezi çevresindeki yollarda asfaltlama çalışmalarına başladık. Freze çalışmasının ardından fuar merkezinden İstanbul Caddesi’ne kadar devam eden bu caddeyi sıcak asfaltla kaplıyoruz. Yenilenen bu yol vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habercaglayancerit.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu