Haber

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı: “İstişare kültürümüzle hizmet kalitemiz artıyor”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Cuma Buluşmaları kapsamında Kılınçarslan Mahallesi Mehmet Emin Bakdemir Büyükkapcı Camii’nde vatandaşlarla buluşmaya geldi.
 

Selçuklu Belediyesi’nin örnek etkinliklerinden biri olan “Cuma Buluşmaları” her hafta ilçenin farklı bir noktasında vatandaşlarla belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu haftaki Cuma programının adresi Kılınçarslan Mahallesi’ndeki Mehmet Emin Bakdemir Büyükkapcı Camii oldu.

Cuma Namazının ardından vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı’ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, Kılınçarslan Mahalle Muhtarı Cuma Ali Ünver, Milletvekili eşlik etti. Belediye başkanları ve meclis üyeleri ile birim yöneticileri. o yaptı.

“Hizmet kalitemizi istişare kültürü ile daha da artırıyoruz”

Selçuklulara daha iyi hizmet verebilmek için cuma toplantılarını önemsediklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, “Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’da yaşayan her bireyin görüş ve düşüncelerine ihtiyacımız var. Hizmet kalitemizi artırmak ve vatandaşlarımıza daha verimli hizmet verebilmek için her cuma camilerimizin ortasına geliyoruz. Burada aldığımız görüşler hizmetlerimizi kullanılabilir kılmaktadır. İnşallah bundan sonraki süreçlerde hemşerilerimizle Cuma Buluşmalarında bir araya gelerek istişarelerimiz devam edecek. Bizlerle görüşlerini paylaşarak hizmetlerimizde taraf olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. söz konusu

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu