İş

QNB Finansbank Dijital Köprü KOBİ’leri Desteklemeye Devam Ediyor

Firmaların dijital dönüşümüne sağladığı katkılarla sektörün gelişiminde önemli rol oynayan QNB Finansbank Dijital Köprü, 2023 yılında da dijitalleşme denince KOBİ’lerin aklına gelen ilk platform olmaya devam etti. Dijital Köprüde Hem bankacılık süreçlerinin hem de diğer şirket süreçlerinin tek ekrandan yönetilebildiği, her kesimden firmanın işine uygun çözümler bulduğu platformda, 2024 prestijiyle 5 farklı kategoride 20 farklı dijital çözüm yer alıyor.

Dijital Köprü, sunduğu bankacılık ve bankacılığın ötesindeki çözümlerle olduğu kadar, yıl sonunda gerçekleştirdiği “Dijital Köprü ile Dijital Trendler” etkinliğiyle de KOBİ’lerin dijitalleşmesine destek verdi. 19 Aralık’ta QNB Finansbank Kristal Kule’de “Dijital Köprü ile Dijital Trendler” temasıyla düzenlenen etkinlikte alanında uzman ve liderler KOBİ’lerle bir araya geldi. KOBİ’lerle bir araya gelinerek şirketlerin dijitalleşme adımlarını güvenli bir şekilde atabilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri çözümler, KOBİ’lerin dijitalleşirken nasıl bir partnerle çalışması gerektiği, geleceğin dijital dünyasında ne gibi trendlerin olabileceği konuşuldu.

Açılış konuşmasını QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan’ın yaptığı etkinlikte, QNB Finansbank Küme Dijital Bankacılık Lideri ve eFinans Genel Müdürü OK Yıldırım, “Dijitalleşmede Bizi Neler Bekliyor?” Heyecan verici sunumuyla gelecekte dijital trendlerin neler olacağına dair değerli bilgiler aktardı. Bu yıl Digital Bridge ile reklam işbirliği yapan Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, başarılı olmanın ve hedeflere ulaşmanın dinamiklerini kendi hayatından etkileyici örneklerle izleyicilere anlattı.

 

Ömür Tan: “KOBİ’leri dijitalleşmede destekliyoruz”

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan, yılın son günlerine yaklaşırken, 2017 yılından bu yana hem Türkiye’de hem de dünyada savaşlar, depremler, seçimler gibi pek çok zorluğun yaşandığı stresli bir yıl olduğunu söyledi. Tan, şöyle konuştu: “Araştırmamız bize KOBİ’lerin aslında dijitalleşmek istediğini ancak nereden başlayacakları konusunda desteğe ihtiyaç duyduklarını çok açık bir şekilde gösterdi. Tüm bu farkındalıkların, araştırmaların ve ihtiyaçları doğru analiz etmenin bir ürünü olan Dijital Köprü Platformu, bu noktada sektörde bir ilk olarak yerini almış ve her ölçekteki firmanın yer aldığı Türkiye’nin en büyük KOBİ platformu olmuştur. 2019 yılından bu yana dijital dönüşümlerini sürdürüyor ve dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırıyor. oldu. Dijital Köprü ile faaliyetlerimize e-Fatura, e-İrsaliye ve diğer e-belge çalışmalarını kapsayan e-Dönüşüm analizleri ile başladık. Akabinde dijital dönüşüm sürecindeki şirketlerin diğer yönetsel ve finansal ihtiyaçlarını gözlemledik ve ihtiyaçlarına uygun çözümleri bünyemize kattık. Geçtiğimiz günlerde e-fatura hizmetinde sınırsız kredi imkanını duyurmuştuk. “Bugün Dijital Köprü ile 150 binin üzerinde işletmeye ulaştık.” söz konusu.

 

Tamam Yıldırım: “Dijitalleşmeye yatırım aksatılmamalı”

QNB Finansbank Küme Yasal Dijital Bankacılık Lideri ve eFinans Genel Müdürü Tamam Yıldırım, “Dijitalleşmede Bizi Neler Bekliyor?” başlıklı konuşmasında teknolojinin geçmişten günümüze gelişimine ve gelecekte dijitalleşmenin olası uygulamalarına değindi.

“Yapay zeka, blockchain, 5G, metaverse, AR&VR, IOT (nesnelerin interneti), kuantum teknolojisi ve siber güvenlik konuları şu anda dünyada gündemde. Bu teknolojiler hayatımıza girmeye başladı ve zamanla nereye evrileceklerini hep birlikte göreceğiz. Dijital trendleri yakından takip etmeli ve işimize entegre etmeyi öğrenmeliyiz. Dijitalleşmeye yatırım kesintisiz devam etmeli. Eğitimin aynı zamanda bir yatırım olduğu da unutulmamalıdır. Ayrıca sürdürülebilirliğe ilişkin gelişmeleri takip edip iş yapış şekillerimizi uyumlu hale getirmeliyiz.” söz konusu. Yıldırım konuşmasında bugün dijitalleşme dediğimiz dünyanın yarın bambaşka bir isme sahip olabileceğinin de altını çizdi.

 

Semih Saygıner: “Başarı için planlı olun, çok çalışın”

Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, konuşmasında başarının sadece inanmakla gelmeyeceğini vurgulayarak, şunları söyledi: “Gelişime açık olun. Başkalarının hatalarından ve onların gerçeklerinden çok şey öğrenirsiniz. Yanlış olana odaklanmak çözümü getirir. Kararlı olmak, planlı olmak, çok çalışmak ve yakından takip etmek başarıyı getirir. “Sadece öğrenci gibi yaşayan ve her zaman yeni şeyler öğrenmeye istekli insanlar başarıya ulaşabilir” dedi.

Etkinliğin ikinci yarısında Dijital Köprü Yöneticisi Demet Yaman “Doğru Ortak, Hızlı Dönüşüm” başlıklı sunumuyla şirketlerin dijital dönüşüm sürecinde nasıl bir yol izleyebileceği konusuna değindi. Ayrıca Digital Bridge’in iş ortağı ve aynı zamanda alanında sektör lideri olan StockMount’un COO’su Öcal Şeyhoğlu, firmaların ticaretlerini neden dijitale taşımaları gerektiğini anlatırken, e-ihracata yön veren Navlungo firmasının CEO’su İsa Korkmaz da; Yenilikçi bakış açısıyla firmaların e-ihracata odaklanması gerektiğini söylüyor. Başlarken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda görüşlerini aktardı. Dijital pazarlamada önemli bir yere sahip olan Magnetiq şirketinin kurucu ortağı Ömer Ersin, konuşmasında dijital pazarlamanın şirketler için değerine ve nasıl hayata geçirilebileceğine değindi. Etkinliğin son konuşmasını yenilikçi ve avantajlı çözümler sunan QNB eFinans’ın Genel Müdür Yardımcısı Aysel Kahya yaptı. Kahya, sunumu boyunca dijitalleşmenin şirketlerin işlerini nasıl hızlandıracağını, şirketlerin dijitale geçerek hem zamandan hem de maliyetten nasıl tasarruf edebileceklerini anlattı.

Rekabet avantajı yaratan farklı dijital çözümleri ve yenilikçi hizmetleriyle 2023 yılını yıl sonunda başarılı bir etkinlikle tamamlayan şirketlerin dijitalleşme sürecindeki yol arkadaşı Digital Bridge, 2024 yılında da sektördeki lider konumunu sürdürecek. Ayrıca sürdürülebilirlikten e-ticarete kadar farklı segmentlere yönelik çalışmalarına yeni yılda hız kesmeden ilerleyen Digital Bridge, ulusal ve global şirketlerle iş birliği yaparak şirketler için oluşturduğu dijital analiz ekosistemini güçlendirmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cihanbeyli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu