Ekonomi

Regulus Therapeutics özel plasmanla 100 milyon dolar elde etti

SAN DIEGO – Bir biyofarmasötik şirketi olan Regulus Therapeutics Inc. (NASDAQ:RGLS), bir grup kurumsal ve akredite yatırımcıya özel bir sermaye yerleştirme yoluyla yaklaşık 100 milyon $’ın başarılı bir şekilde güvence altına alındığını duyurdu. Kapanış tarihi 14 Mart 2024 veya civarı olarak belirlenen finansman turu, standart kapanış koşullarına tabidir.

Aşırı talep gören turda Adage Capital Partners, Deep Track Capital, Federated Hermes Kaufmann Funds, New Enterprise Associates, Octagon Capital, RA Capital Management ve Vivo Capital dahil olmak üzere hem yeni hem de mevcut yatırımcıların katkıları görüldü.

Şirketin hisseleri hisse başına 1,60 dolardan yatırımcılara sunuldu ve yeni bir oy hakkı olmayan A-6 Sınıfı dönüştürülebilir imtiyazlı hisse senedi sınıfı da hisse başına 160,00 dolardan satışa sunuldu. Her bir imtiyazlı hisse senedi, belirli sahiplik dönüşüm sınırlamaları ile 100 adet adi hisse senedine dönüştürülebilir.

Leerink Partners lider aracı olarak, H.C. Wainwright & Co. eş yerleştirme aracısı olarak ve Canaccord Genuity finansal danışman olarak yerleştirmeyi yönetmiştir. Bu özel plasman sırasında satılan menkul kıymetler 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası kapsamında tescil edilmemiştir ve bu nedenle Amerika Birleşik Devletleri’nde tescil veya tescil gerekliliklerinden muafiyet olmaksızın yeniden satışa sunulamaz veya yeniden satılamaz.

Regulus Therapeutics, oligonükleotid ilaç keşfi ve geliştirmedeki uzmanlığından yararlanarak mikroRNA’ları hedef alan ilaçların geliştirilmesinde uzmanlaşmıştır. Merkezi San Diego, Kaliforniya’da bulunan şirket, mikroRNA’lar alanında önemli bir fikri mülkiyet varlığıyla desteklenen potansiyel tedavilerden oluşan bir boru hattı inşa etmiştir.

Şirketin basın bülteni, tarihsel gerçekler olmayıp beklenti ve varsayımlara dayanan ileriye dönük ifadeler içermektedir. Bu ifadeler, piyasa koşulları ve alışılagelmiş kapanış koşullarının yerine getirilmesi de dahil olmak üzere, gerçek sonuçların farklı olmasına neden olabilecek risklere ve belirsizliklere tabidir. Regulus, bu ileriye dönük beyanların tahmin niteliğinde olduğunu ve gerçek olayların veya sonuçların önemli ölçüde değişebileceğini vurgulamıştır.

Bu duyuru Regulus Therapeutics Inc. tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve herhangi bir menkul kıymetin satılması için bir teklif veya satın alınması için bir teklif talebi teşkil etmemektedir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

derinkuyu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu