Haber

Sarp Apak, Cem Yılmaz’ın Kendi Stand-Up Şovunu Başlatan Eşine Hayranlık Duyduğunu Söyledi!

Magazin muhabirleri tarafından yakalanan Sarp Apak, eşi Bengisu Apak’ın stand-up gösterilerine başladığını duyurdu. Ayrıca Cem Yılmaz’ın Bengisu Apak’ı nasıl beğendiğini sorduğunu ve ortada geçen komik diyaloğu anlattığını söyledi. ayrıntılar ?

Hatırlarsanız ünlü oyuncu Sarp Apak, 2018 yılında Bengisu Uzunöz ile dünyaevine girmişti. Çift o günden beri magazin merceğinden uzakta huzurlu bir birliktelik sürdürüyor ?

Son kez Bahtimin Oyun dizisinde alıştığımızdan farklı bir rolle karşımıza çıkan Sarp Apak, dün akşam Etiler’de magazin muhabirleri tarafından yakalandı.

Muhabirlerle uzun uzun sohbet eden Sarp Apak, eşi Bengisu Apak’a da övgüler yağdırdı ?

Eşi Bengisu Apak’ın bir stand-up gösterisi başlattığını ve seyirci karşısına çıktığını açıklayan Sarp Apak, önce bu işin ne kadar zor olduğundan bahsederek, “İnsan sevdiğine ‘Stand-up’ demez, onu sever. çok zor bir iştir.”

Ardından oyuncu arkadaşı Uraz Kaygılarıoğlu’nun eşine stand-up fikrini verdiğini anlattı ?

Bengisu sadece beni değil tüm arkadaşlarını çok güldüren biri. İlk akla Uraz Kaygılaroğlu geldi. Uraz kabul etmeyeceğini düşündü ama sevgili eşim bu teklifi kabul ederek inanılmaz bir cesaret örneği gösterdi.

Son olarak Cem Yılmaz’ın eşinin programını izlediğini söyleyen Apak, Cem Yılmaz ile eşi arasında yaşanan komik diyalogdan da bahsetti ?

Apak, ‘Cem Yılmaz’ı izledi ve Bengi’ye hayran kaldı. Bana ‘Bu kızı nereden buldun?’ diye sordu. diye sordu ve ‘Twitter’dan’ diyerek telefonu kapattım. Onlar sayesinde çok destek oldular’ dedi.

Sarp Apak’ın eşi hakkında konuştuğu samimi sohbeti izlemek isterseniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu