Teknoloji

Starfield’ın 2022 ve 2023 Sürümleri Karşılaştırıldı: Grafiksel Düşüş tehlikede

 
YouTube içerik oluşturucusu “Cycu1″den, Bethesda’nın yakında çıkacak büyük açık dünya uzay temalı rol yapma oyunu Starfield’ın 2022 ve 2023 sürümlerini karşılaştırdık. İki versiyonun ortasında yer alan grafik değişikliklerine odaklanan görsel sayesinde oyunun nasıl bir değişim geçirdiğini görebiliyoruz.
 
Grafik düşüş
 
 
 
Karşılaştırma görseli ve ekran görüntülenmelerine bakacak olursak oyunun 2023 versiyonunda grafiksel düşüş yaşadığını söyleyebiliriz. Tabi genel olarak tüm oyunlarda bu tarz droplar söz konusu olabilir ve her platformda stabil oynanış için bu tarz değişiklikler yapılabilir.
 
2022 versiyonunda karakterler, ifadeler, dokular ve diğer detaylar daha canlıyken, 2023 versiyonunda daha mat bir halde karşımıza çıkıyor. Karakter tasarımları, yüz ifadeleri, dokular ve daha fazlasının değiştiğini gördüğümüz 2022-2023 versiyon karşılaştırma görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Karakterlerde keskin değişimler görsek de Bethesda ekibi çevredeki ortamların kalitesini korumuş. Bu, kendimizi manzaralara ve atmosfere kaptıracağımız anlamına gelir.
 
Beklenen Starfield oyunu, 6 Eylül’de Steam ve Microsoft Store aracılığıyla Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun ön sipariş için de mevcut. Xbox Store’da Steam’de Stamdat versiyonu 899,00 TL, Premium versiyon 1.299,00 TL, Standard versiyon 1.150 TL ve Premium versiyon 1.600 TL.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
Karşılaştırma videosu
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu