Ekonomi

Tastyy’den Türk Dönerinin Modern Yorumu

İş adamı Deniz Genç tarafından 2022 yılında kurulan, Almanya ve Türkiye’de faaliyet gösteren Tastyy, Türkiye pazarına İzmir’den hızlı bir giriş yaptı.

Geleneksel Türk lezzetlerinden döner kebaplarını modern bir deneyimle sunan Tastyy, Türkiye’de İzmir’de başlayan marka yolculuğuna özel tariflerle geliştirdiği menülerle her geçen gün yeni sayfalar ekliyor.

İzmir Bostanlı’daki şubesini açtıktan sonra Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Tastyy, açılışta da renkli sürprizlere imza attı.

Geleneksel döner kebaplarını çağdaş dokunuşlarla ve özel tanımlarla sunduklarını belirten Tastyy Kurucusu Deniz Genç, markayı oluşturmadan önce 1 yıl boyunca ekibiyle birlikte Avrupa ve dünyada lezzet avına çıktıklarını ve menülerini şekillendirdiklerini söyledi.

 

ÖNCELİK LEZZET, HİJYEN VE KALİTE

Tastyy’de lezzet, hijyen, kalite ve sunumun çok önemli olduğunu vurgulayan Deniz Genç, “Her ürünün tazeliğine ve lezzetli olmasına ayrı bir önem veriyoruz. İşin sırrı tariflerimizde. Öte yandan kendi tariflerimiz ile hazırladığımız özel soslarımız ve atıştırmalık ürünlerimizle de lezzet esintisi yaratıyoruz. En çok tercih edilen ürünlerimiz arasında Alman Döner, Yunan Döner, Antakya Döner ve nadir bulunan Vegan Döner çeşitlerimiz yer almaktadır. Bunların yanında; Ayrıca özel menülerimiz de bulunmaktadır. Acılı Peynirli Döner, Döner Nugget, kaseler, dondurmalar ve kokteyllerden oluşan geniş bir menümüz var. Klasik lezzetleri sıra dışı bir yaklaşımla sunan Tastyy, açık ve şeffaf bir mutfakta hazırlanıyor. Sulu, çıtır et tutkunlarından vejetaryen ve vegan seçeneklere kadar pek çok atıştırmalık, taze ve lezzetli bir biçimde sunuluyor. Et ve tavuk dönerden oluşan klasik sunumun yanı sıra; Adana ve vegan tatlar gibi yenilikçi alternatifler de sunuluyor. “Her zevke uygun ürünlerimizi çağdaş bir atmosferde sunuyoruz” dedi.

 

İZMİR’E ÖZEL ÖNEM VERİR

İzmir’e önem verdiklerini, Bostanlı ve Alsancak’tan sonra Hatay’da da yeni şube açacaklarını kaydeden Deniz Genç, “Sektördeki büyümemizi 2024 yılı itibarıyla Tastyy markasıyla yeni franchise’larla sürdüreceğiz. Bu deneyimi daha geniş kitleye ulaştırmak isteyen girişimcilere istikrarlı gelir sağlayacak yatırım fırsatları. “Tecrübeli bir ekibin yönettiği sistemle önümüzdeki iki yıl içinde yalnızca Türkiye’de 50 yeni restoran açmayı planlıyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

dortdivanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu