Teknoloji

The Dark Pictures: Switchback VR Oynanış Videosu Yayınlandı

PlayStation VR2için Mart ayında satışa sunulacak Karanlık Resimler: Switchback VR İşte oynanış görüntüleri. On dakikalık oynanış süresi boyunca bizleri nasıl bir deneyimin beklediğini görebiliyoruz. Detaylar burada.

2016 yılında PlayStation VR için çıkmış olan Until Dawn: Rush of Blood oyununu belki hatırlarsınız. Şafağa kadar oyunu. Görevimiz cansız nesneleri ve hareket eden düşmanları vurmaktı. Bu yıl, ruhani devam oyunu The Dark Pictures: Switchback VR, PlayStation VR2 için mevcut olacak.

İlk etapta yeni nesil sanal gerçeklik cihazının çıkış oyunu olarak duyurulsa da 16 Mart 2023’e ertelendi. Erteleme sebebi olabilecek en korkutucu deneyimi sunma amacıydı. Bunun için ekstra cilaya ihtiyaç vardı.

The Dark Pictures: Switchback VR, bizi on yedinci yüzyıl New England bölgesine (ABD) bir hikaye olarak götürecek. İlk dönemin dört oyunu boyunca ilerlerken çarpık olaylarla, zulüm gören cadıların, vampirlerin ve sadist seri katillerin enkarnasyonlarıyla karşılaşacağız. Oyun, Until Dawn: Rush of Blood’a benzer olacak.

The Dark Pictures: Switchback VR Oynanış Videosu

Geçtiğimiz günlerde PlayStation Youtube kanalında yeni bir oynanış görüntüsü yayınlandı. On dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. PlayStation VR2 cihazının sunduğu teknik imkanlardan yararlanılacak oyunda göz takibi, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleme için tam güçlendirme sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu