Haber

Kayserispor kaptanından depremzedelere destek

Kayserispor kaptanı Bernard Mensah, sarı-kırmızılı takımın tarihi formasını depremzedeler yararına satın aldı. Mensah’ın 40 bin TL’ye aldığı formanın geliri depremzedeler için harcanacak.

Kayserispor kaptanı Bernard Mensah, teknik heyet ve futbolcuların imzasını taşıyan Kayserispor formasını, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere müzayedede 40 bin TL’ye satın aldı. Kayserispor-Sivasspor Türkiye Kupası final maçı formasını en yüksek teklifle alan Mensah, formayı fiyat vererek teslim aldı. Mensah; “Tüm insanlığı derinden üzen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara şifalar diliyorum. Hepimizin acısını paylaşmalı ve destek olmalıyız. Depremzedelere fayda sağlayabileceğim için çok mutluyum. Benim için anlamı olan bu formayı daha da anlamlı kılan kim. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız” dedi. .

Forma satışından elde edilen 40 bin TL, depremzedeler yararına kullanılmak üzere Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale’ye gönderildi. Kapalı Kale taraftar kulübü başkanı Ahmet Dirgenali ise kendisine teşekkür ederek, bu gelirin son kuruşuna kadar depremzedeler için harcanacağını söyledi. – KAYSERİ

kesan-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu