Haber

Trabzon okulları tatil mi? Yarın Trabzon’da okul yok mu? 16 Ocak Salı Trabzon KAR TATİLİ Valilikten açıklama var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün aşırı yağış nedeniyle sarı ve turuncu kodlarla uyarı yaptığı illerde yaşayan vatandaşlarımıza çağrıda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Vatandaşlarımızın yağışlara karşı tedbirlerini kaybetmemeleri büyük önem taşıyor” dedi. Sel, su baskını, heyelan gibi olumsuzluklar.” Peki Trabzon okulları tatil mi? Yarın Trabzon’da okul yok mu?

BAKAN YERLİKAYA: ÖNLEMLERİ BIRAKMAYIN

Meteoroloji’nin uyarısının ardından yarın ülke genelinde beklenen şiddetli yağışlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya, “Vatandaşlarımızın sel, sel, heyelan gibi olumsuzluklara karşı önlem alması büyük önem taşıyor” dedi. aşırı yağışlardan dolayı oluşabilecek durumlar olabilir. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 hizmetinizdedir.” “Her saat görev başında olacaktır. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun.”

METEOROLOJİ 25 İLİMİZİ UYARIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yoğun yağış nedeniyle Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Trabzon ve Trabzon’a “turuncu” verdi; Trabzon, Trabzon, Trabzon, Karabük, Trabzon, Sinop, Trabzon, Osmaniye, Trabzon, Trabzon, Trabzon, Tokat, Trabzon, Trabzon, Trabzon, Rize, Kahramanmaraş ve Adana için “sarı” uyarı verdi.

TRABZON’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin durdurulmasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

haber-suhut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu