Haber

Trabzonspor-Basel maçına doğru

Trabzonspor Kulüp Lideri Ahmet Ağaoğlu, İsviçre’nin Basel ekibi ile 16 Şubat Perşembe günü UEFA Konferans Ligi play-off türündeki maçın Türkiye maçı olduğunu belirterek, tüm kesimlerin ve taraftarların verdiği hassasiyet ve mesajın son derece değerli olduğunu söyledi.

Ağaoğlu, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, UEFA takvimine göre 16 Şubat’ta oynamaları gereken Basel maçı olduğunu ve 39 bin civarında bilet satmayı hedeflediklerini belirtti.

Ağaoğlu, kombine sahibi taraftarların da bir maçlık haklarından feragat ederek gelirlerinin tamamını AFAD aracılığıyla nakdi bağış şeklinde depremzedelere aktaracaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Dünden beri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer takımların taraftarlarından çok sayıda mesaj ve telefon geldi. ‘Maça gelmek bizim için zor ama en azından hediye bilet alalım’ şeklinde mesajlar geldi. inanılmaz bir hassasiyet. Yarından itibaren Passolig üzerinden hatıra bilet satışına başlayacağız. Elde ettiğimiz gelirin tamamını yine AFAD aracılığıyla depremzedelere bağışlayacağız.”

Ağaoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kulüpler Birliği Lideri Ali Koç ve diğer kulüp liderlerinin tamamına yakınının birlik ve beraberlik açısından maça geleceğini belirtti.

“Ben artık bu maçı Trabzonsporlu olarak görmüyorum. Bu maç Türkiye’nin maçı. Tüm takımların ve taraftarların gösterdiği hassasiyet ve yapılan açıklama da son derece değerli. Geldiğimiz noktada artık işin rengi kalmadı. Ne yazık ki siyah bir renk.Karşımızda siyah bir masa var maalesef,Futbolun rengi siyah.Burada ülkenin dört bir yanındaki futbol grubu taraftarlarının gösterdiği hassasiyet ve hassasiyetin en hoş yansımasıdır. Muhtemelen her şeyden çok ihtiyacımız olan bu birlikteliğe TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakını, muhtemelen kulüp liderlerinin tamamı gelecek.” Bu sabah Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç Bey beni aradı. tekrar ve diğer liderlerimizin ve kendisinin katılımını teyit etti. Onlar da orada olacak.”

Mental olarak kimsenin sağlıklı durumda olmadığını ifade eden Ağaoğlu, “Gördüklerimiz, yaşadıklarımız kolay kolay halledilemiyor ama hocamızla hep konuşuyorum, hocamız hep oyuncuları motive etmeye çalışıyor. Her şey belirlenecek bir şey. Bana sorarsanız Basel ile oynayacağımız maç öncesi hedefe ulaşıldı inşallah bu varyantı da geçeriz Tüm kulüp liderlerimize federasyon liderimiz Türkiye Spor Muharrirleri Derneği Trabzon Şubesi’ne ve tüm kadrolarımızın taraftarlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür eder, kulübüm adına şükranlarımı sunarım. Davranışları ve duyarlılıkları takdirin üzerindedir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu