Haber

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’ndan indirim kampanyasına dahil olmayan işletmelere çağrıyla ilgili açıklama

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Lideri Ömer Düzgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın “Enflasyonla Topyekün Mücadele” çağrısına destek vererek, “İçinde bulunduğumuz süreci harekete geçerek aşabiliriz” dedi. Üreticilerimiz, tedarikçilerimiz ve lojistikçilerimizin iş birliğiyle bir aradayız.” söz konusu.

TPF’den yapılan açıklamada, kuruluşun Türkiye genelinde 14 perakende derneği, 5.500 şube ve 100 bini aşkın çalışanıyla faaliyetlerini sürdürdüğü kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TPF Lideri Ömer Düzgün, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” davetine destek veren yerel zincir marketlere, üreticilere, tedarikçilere, lojistikçilere ve sürece destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.

Gıda perakende şubesinin tüketiciye ürün ulaştıran aracı olmanın ötesinde istihdam sağlama, üreticiyi destekleme, ekonomik büyümeye katkı sağlama ve vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştırma misyonunu üstlendiğini belirten Düzgün, “Yerel zincirler olarak elimizden geleni yapıyoruz. vatandaşlarımızın bütçelerine katkı sağlamak ve ekonomik istikrara katkıda bulunmak.” Kararlıyız.” ifadesini kullandı.

Düzgün, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, küresel enflasyon tehdidi ve bir an önce sonlanmasını istediğimiz çatışmalar işlerimizi olumsuz etkiliyor. İçinde bulunduğumuz süreci tek vücut hareket ederek, birlik ve beraberlik içerisinde aşabiliriz. Üreticilerimizin, tedarikçilerimizin ve lojistikçilerimizin iş birliği içerisindeyiz. Geçtiğimiz ay fiyat istikrarı çağrımıza destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Düzgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın “Enflasyonla Topyekün Mücadele” davetine 400’ü aşkın şirket ve 50 bine yakın şubeyle destek veren birçok gruptan biri olduklarını belirterek, “Aslında, Türkiye’nin 81 ilinde yerel zincirlerin, devletimizin üyesiyiz.” Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın bütçelerine destek olmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Ekonomik baskılar nedeniyle fiyatları karşılaştırmak ve daha uygun fiyatlı ürünler bulmak için vakit harcayan vatandaşlarımızın pazar sepetlerini daha uygun fiyatlarla doldurabilmesi için sektörümüzdeki tüm tarafların çabalarını esirgememelerini özellikle rica ediyorum. Birlikte. “Biz daha güçlüyüz, bu güçlü ekonomik koşulları el birliğiyle aşacağımıza yürekten inanıyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

haberikizdere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu