Haber

Fatih Terim’e Suudi Arabistan’dan talihli var! Görüşmeler başlayacak

Al Ahli Cidde, ligde Al Hilal Riyadh’a 3-1 yenildikten sonra kafa karışıklığı yaşadı. Al Ahli Cidde yönetimi, yenilginin ardından acil toplantı yaparak teknik direktör Matthias Jaissle ile bir an önce yollarını ayırma kararı aldı.

Transfere 200 milyon euro ödediler

Transfer döneminde cebini açan yönetim; Edouard Mendy, Riyad Mahrez, Allan Saint-Maximin, Franck Kessie, Roger Ibanez, Merih Demiral ve Gabri Vega için yaklaşık 200 milyon euro (yaklaşık 6 milyar TL) bonservis bedeli ödedi. Ancak 11 haftanın geride kaldığı Suudi Arabistan Pro Ligi’nde lider Al-Hilal’in 7 puan gerisine düşen Al-Ahli’de teknik direktör Matthias Jaissle’nin kredisi bitti.

Yeni rota Fatih Terim

Yeni teknik yönetici arayışlarını hızlandıran yönetim, teknik direktör Fatih Terim’e yöneldi.

Uzun süredir takım çalıştırmayan İmparator lakaplı teknik direktörün, Arap yarımadasında takım çalıştırmaya istekli olduğu da biliniyor.

Başarı dolu kariyer

İlk ve tek UEFA Kupası’nı kazanan Türk teknik adam Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerinde 8 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 4 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

Kariyerine teknik yönetici olarak devam eden Terim, 1,5 yıldır herhangi bir grupta görev almıyor. Başarılı teknik adamın adı Suudi Arabistan takımlarıyla da sıkça anılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu