Yaşam

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya kayıtsız kalmadılar! Cem Yılmaz’dan GORA referansı

İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı’nın da yer aldığı AX-3 görevini içeren Dragon uzay aracının kapsülü, TSİ 00.49’da Kennedy Uzay Merkezi’nden fırlatıldı. Tarihi ana kayıtsız kalmayan ünlü isimler, Alper Gezeravcı’ya tebrik mesajı yayınladı.

İLK TÜRK ASTRONOTU UZAYA FIRLATILDI

Türkiye’nin nefesini tutarak beklediği tarihi an sonunda gerçekleşti. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da dahil olduğu AX-3 misyonunun uzay yolculuğu başladı. Dragon uzay aracı kapsülü, Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden 00:49 EST’de başarıyla fırlatıldı.

CEM YILMAZ’DAN GORA’YA MESAJ

GORA filmiyle büyük başarı yakalayan komedyen Cem Yılmaz, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı konu alan paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda GORA sinemasına atıfta bulunarak, “İlk Türk astronotu Alper Bey’e ve emeği geçen herkese başarılar diliyorum. Yer varsa bilirsiniz.”

“BU ÇALIŞMA MARS’TA BİTECEK”

Öte yandan Hülya Avşar da Mars temalı bir fotoğraf yayınlayarak Alper Gezeravcı’ya seslenerek, “Ben buradayım, seni bekliyorum. Bu iş Mars’ta biter. Hayırlı olsun.”

“HAYALİM AY’A GİTMEK VE DOLU DOLU DANS ETMEK”

Mustafa Sandal “Bir gün uzay turizmi çok daha ulaşılabilir olacak. Bugünün 55 milyon doları muhtemelen 15-20 bin dolar olacak. En büyük hayalim uzaya çıkıp Ayı önümde tutmak ve Ay’a benzer bir dans yapmak. gönül rahatlığıyla! Alper abi, yersiz ve yersiz.” “Her anın tadını çıkarın. Cumhuriyetinizin 100. yılında Türkiye yukarıdan ve uzaydan çok güzel görünüyor. Keyifli seyirler. Tebrikler.” mesajını yayınladı.

ayancikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu