Haber

UMRANİYE’DE CİNAYET; ARABASINDAN 3 SİLAH VE 100 MERMİ DAHA KALDI

Tartışmanın ardından kavgayı ayırmaya gelen esnafla tartışarak 4’ü ağır 6 kişiyi yaraladıktan sonra tabancasını yere düşürerek öldürülen Emrah Güner’i (34) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. ÜMRANİYE’de yol vermek için çıkan boğuşma, adliyeye sevk edildi. Olayda ağabeyi ve babası yaralanan zanlı Kazım E.’nin (30), boğuşma sırasında silahın yanlışlıkla ateşlendiğini söylediği öğrenildi. Olay anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Emrah Güner’in otomobilinde yapılan aramada, atış hocasının eşiyle ilgili olduğu öğrenilen 3 tabanca ve 100 mermi bulundu.

Ümraniye, Saray Mahallesi’nde bulunan sanayi sitesinde dün meydana gelen olayda Emrah Güner, AK ile yol tartışması yaşadı. Kısa süren tartışmanın ardından AK olay yerinden ayrılırken, Emrah Güner ortalığı dağıtmaya çalışan sanayi esnafıyla bu kez tartışmaya başladı. Çıkan arbede sırasında aniden silahı çeken Emrah Güner, kalabalığa ateş açtı. Bu sırada Berkay İ.(29), Mehmet İ.(64) Kemal T.(57) Fahrettin A.(54) ağır, Ertem T.(24) ve Cemil U.(47) hafif yaralandı. Çıkan kargaşa sırasında silahını düşüren Emrah Güner, silahı alıp ateş açan Kazım E. tarafından öldürüldü.

ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN ARABASINDAN 3 TABANCA 100 MERMİ DAHA.

Polis, Emrah Güner’i öldürdüğü belirlenen Kazım E.’yi, olayda kullandığı Kazım E.’ye ait tabanca ile birlikte gözaltına aldı. Emrah Güner’in otomobilinde yapılan aramada, atış eğitmeninin eşiyle ilgili olduğu öğrenilen 3 tabanca ve 100 mermi bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlanan Emrah Güner adliyeye sevk edildi. Zanlının olay sırasında büyük bir kaos yaşandığını ve boğuşma sırasında silahın ateş aldığını söylediği öğrenildi.

Zanlının adliyeye sevk görüntüleri

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri

– İstanbulhaber-ortahisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu